2777
2789
عنوان

اگر بفهمین جاریتون

164 بازدید | 20 پست

براتون مدتهاست دعا می‌گرفته بعد شما اینهمه باهاش رفت و آمد میکردین اینهمه تو چشماتون میخندیده پشت سرتون دعا می‌گرفته چیکار میکنین؟بهش میگین ؟زنگ می‌زنین یا حضوری میرین دعوا؟یا بهش پیامک میدین؟یا میگذرین و انگار هیچ اتفاقی نیوفتاده؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطع ارتباط کن تا نفهمه فهمیدی و فک کنه دعا قبلی هنو تاثیر داره و بفکر دعا جدید نباشه

نمیدونم باز گفتم شوهرم بره با داداشش ب دعوا ک این افریته برا زندگیمون اینکارارو میکنه

به نظر من به روی خودت نیار ولی ارتباطت رو کم کن وقتی خونش رفتی حتما پیش از غذا خوردن آیت الکرسی و چهارقل بخون خوراکی اگه برات آورد نخور در کل از من به تو نصبحت جاری هرچقدرم خوب باشه تا وقتی منافعش تامینه با تو جوره زیاد نباید صمیمی بشی مطمئن باش خواهر شوهر مادر شوهر رو به تو ترجیح میده حتی اگه باهاش خوب باشی 

به نظر من به روی خودت نیار ولی ارتباطت رو کم کن وقتی خونش رفتی حتما پیش از غذا خوردن آیت الکرسی و چه ...

نه شوهرم گفته دیگ نه خونشون میریم نه میبینبمشون میگه نمیخوام باهاشون رفت و آمد داشته باشیم