2777
2789
عنوان

چاقم چیکار کنم لاغر کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 35 پست
صبح ها ناشتا دانه چیا رو با عرق زیره سبز خیس کن لزج بشه بخور هم برای لاغری خوبه هم کبد چرب

کبد چرب عزیزم قرص لیورگل میخورم خودشم ۲۴ سالمه نمیدونم چمههه از وقتی چاق شدم اینجوری شدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کبد چرب عزیزم قرص لیورگل میخورم خودشم ۲۴ سالمه نمیدونم چمههه از وقتی چاق شدم اینجوری شدم

خواهر منم کبد چرب بود ۳ماه قند و شکر کلا قطع کرد دانه چیا خورد ۱۵کیلو وزن کم کرد کبد چربشم خوب شد

عشق فقط یک کلام امام رضا علیه السلام ❤️

باشگاه و رژیم مناسبباشگاهم منظورم فت برن هست ن بدنسازیولی باشگاه بدون رژیم هیچ فایده ای نداره فقط بر ...

نه رژیم رو رعایت میکنم پیاده روی همه چی شیرینی نمیخورم فست فود اینا نمیخورم اما استپ وزنی دارم 

خواهر منم کبد چرب بود ۳ماه قند و شکر کلا قطع کرد دانه چیا خورد ۱۵کیلو وزن کم کرد کبد چربشم خوب شد

عزیزم برنج اینا میخورد من هفته ای دوبار میخورم اونم ۶ قاشق ننصفشم کاهو ایناس ولی بازم عذاب وجدان دارم و شکمم سرجاشه

چرا دارم

خب دیر وزن کم میکنی 

دکتر برو برا تنبلی تخمدان

اما ببین قدت هم بلنده و خب خیلیی چاق نیستی درسته وزنت نسبت به زمانی که مجرد بودی زیاد شده 

فست بگیر 

کالری شماری هم بکن

پیاده روی هم برو 

بعد لاغر شدن یه مسیر طولانیه نباید خسته بشی:/

ادم یکی دو روز کم میخوره میبینه کم نشد ولش میکنه

من خرداد 93 بودم

فست گرفتم و کالریمم کم کردم

راستش ورزش نکردم اما خب خوبه از امروز میرم پیاده روی 

امروز 85 بودم

عزیزم برنج اینا میخورد من هفته ای دوبار میخورم اونم ۶ قاشق ننصفشم کاهو ایناس ولی بازم عذاب وجدان دار ...

آره میخورد اما خیلی کم

راستی کدو سبز رو رنده میکرد تو ماست میخورد میگفتم دکترم گفته برای کبد چرب خوبه،میوه زیاد نخور خودش باعث کبد چرب و چاقی میشه چون قند میوه زیاده

عشق فقط یک کلام امام رضا علیه السلام ❤️

صبحونه ت رو کامل، اما تا ساعت 10 بخور. ناهارو حذف کن. شام هم بعد اذون.صد درصد جواب میده

اخه ناهار اینا نمیخورم فاشرم میره رو ۱۶ اینا منم یه سه لقمه اینا نون سنگگ و سبزی چیزی میخورم اینام بده ؟

آره میخورد اما خیلی کمراستی کدو سبز رو رنده میکرد تو ماست میخورد میگفتم دکترم گفته برای کبد چرب خوبه ...

اصلا میوه نمیخورم ممنون عزیزم کدو سبز میرم بعد از ظهر بخرم قاطی کنم بخورم ممنون

آره  تنبلی تخمدان (یا سندروم تخمدان پلی‌کیستیک – PCOS) می‌تونه روی لاغر نشدن تأثیر بذاره.

📌 دلیلش اینه:

در PCOS معمولاً مقاومت به انسولین اتفاق می‌افته. یعنی بدن انسولین ترشح می‌کنه ولی سلول‌ها خوب بهش جواب نمی‌دن. نتیجه: قند خون سخت‌تر پایین میاد و بدن راحت‌تر چربی ذخیره می‌کنه.

هورمون‌های بدن (مثل آندروژن‌ها) هم تغییر می‌کنن و این باعث می‌شه سوخت‌وساز کندتر بشه.

به همین دلیل خیلی از خانم‌هایی که PCOS دارن می‌گن خیلی سخت‌تر وزن کم می‌کنن، حتی وقتی رژیم می‌گیرن.

ولی ✨ خبر خوب اینه که:

کاهش حتی ۵ تا ۱۰٪ وزن بدن می‌تونه علائم PCOS رو بهتر کنه.

ورزش‌های ترکیبی (قدرتی + هوازی) کمک زیادی به کاهش مقاومت به انسولین می‌کنه.

رژیم غذایی کم‌کربوهیدرات یا با کربوهیدرات‌های سالم (مثل سبزیجات، غلات کامل) خیلی مؤثره.

می‌خوای برات یه راهنمای چند تا نکته‌ی کاربردی برای راحت‌تر لاغر شدن با وجود ت

نبلی تخمدان بنویسم؟

از چت جی پی تی پرسیدم

نه رژیم رو رعایت میکنم پیاده روی همه چی شیرینی نمیخورم فست فود اینا نمیخورم اما استپ وزنی دارم

ببین عزیزم اپلیکیشن زیره رو نصب کن و بعد طبق اندازه ای ک بهت میده کالری مصرف کن،بعد میبینی ک اصلا رژیم درست نیست

واقعا بعد چندین سال رژیم و این چیزا فهمیدم کم خوردن صرفا رژیم نیست....

رژیم گرفتی باید کالری شماری کنی تا دستت بیاد چیکار داری میکنی