2777
2789

تاپیک زدم قرار بود شوهرم بره تهران منم گفتم باهاش برم عروسی داریم خریدامو انجام بدم پاشد باهامون امد خلاصه کل مسیر که من عقب بچه ب بغل از گرما پختم زیر پامم سبدو کلی خرتو پرت خانم نشست جلو کولرم تنظیم کرد رو خودش رسیدیم کلا ۲۰ ملیونم پول برده بودیم ی تک تومنی خرج نکرد از خودش ی لباس مجلسی برداشت ۶ تومن ی شلوار و تیشرت ۲ تومن  خلاصه کفشام پامو میزنه ی جفت دمپایی برداشت ۶۰۰ تومن.   منم ی لباس خزیدم ۵ تومن خواستم شال بخرم امد یچیز دوبرابر من برداشت خواستم لباس زیر بخرم امد گرونترینشو برداشت اخرم گفتم ن من میخرم ن تو بخر برمیگردیم شهرمون هرکی جدا میره خریداشو میکنه تو لازمم نداشته باشی چون من برمیدارم عمدا گرونترینشو میخری با ی اعصاب خورد برگشتیم شهرمون همش دارم خود خوری میکنم حتی اب معدنیم برمیداشت کارت شوهرمو میگرفت با اینکه عید چند دست لباس خریده بود بازم اون طمع نمیذاشت از هیچی بگذره من جورابم میخاستم بخرم میومد دو جفت بیشتر برمیداشت از بی زبونی شوهرمم بدتر حرصم گرفت انگار بچه ۲ سالع اوردیم خرید هرچی میدید میخاست

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان کنسل کردین خریدو ؟

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

واقعا بهش گفتی؟

اره گفتم بریم مابقی شهرمون جدا جدا هرکی میره میخره 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
الان کنسل کردین خریدو ؟

اونکه ماشلا انجام داد همرو من کلا یدونه لباس مجلسی برداشتم وسلام

چطوری روش میشد و چطوری دلش میومد اخه

بخدا قسم من خودم دلم نمیومد همون یدونه رو بخرم میگفتم پسرمو شوهرمم هستن. منتها دیدم این میخره شوهرمم لال گفتم بزار حداقل دست خالی برنگردم