2777
2789
عنوان

چرا خلش خلش قطع شد

104 بازدید | 14 پست

😂😂😂😂😂😂

داشتیم دنبال یه راه حل میگشتیم

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

بسکه بعضیا حرفایی میزنن که به تاپیک ربط نداره

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسکه بعضیا حرفایی میزنن که به تاپیک ربط نداره

بنده خدا رو عصبی کردن از بس تیکه انداختن 

بانمک بازی هم حدی داره

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

بنده خدا رو عصبی کردن از بس تیکه انداختن بانمک بازی هم حدی داره

بعضیا هم میخواستن کات کنه😂😂

دیوونه ان

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

برو عزیرم برو خوش بگذره  کلی خندیدیم   مواظب باش👋👋👋👋

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

بعضیا داشتن ک... شعر میگفتن

یکی گفته بود نمیتونم درک کنم مگه خانواده ندارین؟ 

یکی میگفت خانواده میدونن میخوایی با موتور بری خلش خلش؟ 

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

عزیزم من پستتون رو تو تاپیک پر باز دید خوندم ک گفتین میخواستین از جوب رد شین افتادینحتما حتما حتما پ ...

ممنون اره باید برم قشنگ حس میکنم سرم به چیزیش هست  رگ سرم جاهای مختلف میگیره بعدش انگار فشارم  می افته  

ممنون اره باید برم قشنگ حس میکنم سرم به چیزیش هست رگ سرم جاهای مختلف میگیره بعدش انگار فشارم می اف ...

تو رو هدا زودتر پیگیری کن

بر اساس ی اتفاقی ک تو نزدیکانم افتاد دارم میگم 

اصلا بیخیال نشو

تو رو هدا زودتر پیگیری کنبر اساس ی اتفاقی ک تو نزدیکانم افتاد دارم میگم اصلا بیخیال نشو

چی شده بود

چی شده بود

دور از جون شما باشه

احساس فشار داشت تو سرش و ی روز ک داشت تو خیابون رد مزشد بی دلیل خورد زمین خودشم متوجه نشد برای چی بود گفت یهو انگار پام پیچ خورد افتادم تا چن وقت بعد ناگهانی سکته کرد و رفتن دکتر بهشون گفت اون دفعه ک افتادی سکته خفیف بود و متوجه نشدی اگ پیگیر میشدی اینبار اتفاق نمیوفتاد