2777
2789
عنوان

گوشت کله گاو خریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب وقتی ندیدی و نخوردی چیزی نگو

نمیتونم بخورم آلرژی دارم فکنم

اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَـ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی🌱 می‌خواهید از گناه بدتان بیاید؟ تا می‌توانیـد یاد #امـام‌زمـان‌'عج' باشید! آرام آرام از گناه بدتان می‌آید و حالتان عوض می‌شود. شب‌ها قبل از خواب با آقا صحبت کنید -آیت‌الله‌قرهی💖🌱 امام زمان (عج) :   به محـــبینِ مــــن بگو : آن لحظـــه کــه احــساسِ تنهــایی مـــی‌کنید تنهــا چــیزی کــه شــما را آرام می‌کند ، مــن هستم...💗🌼🍃لطفا تو تاپیکای ختم قرآن و صلوات و تاپیکهای مذهبی تگم کنین ممنون🌹

همینو بگو

الکی میان اخ و پیف میکنن. یعنی چی خب؟خوشتون نمیاد نیاید تو تاپیک

شاید یکی دلش بشکنه

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
بخدا انگار سیخ داغ گزاشتم بغل گوششون که بیان تو تاپیک 😅خب من عنوان رو نوشتم وقتی بدتون میاد نیاید

عزیزم حسابیب بهشم ادویه جات بزن

عزیزم همین گوشا اماده همینن 

سوسیس کالباسا 

خواهر هرکی پاش اندازه گلیمش باز میکنه

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

دختر خوب نه خوردی نه میتونی بخوری نه اصلا دیدی

پس چرا میای تو تاپیک بنده خدا اه و اوه میکنی 😐 دلش میشکنه 

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
الکی میان اخ و پیف میکنن. یعنی چی خب؟خوشتون نمیاد نیاید تو تاپیکشاید یکی دلش بشکنه

انگار وضع جامعه رو بدبختیا رو نمیبینن

انگار خودشون همش گوشت بره و بوقلمون میخورن.

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
عزیزم حسابیب بهشم ادویه جات بزنعزیزم همین گوشا اماده همینن سوسیس کالباسا خواهر هرکی پاش اندازه گلیمش ...

چشم عزیزم ممنون ...

ما چون پرجمعیتیم هر وعده نیم کیلو گوشت چرخ کرده میریزم خب اگه بخام گوسفندی بخرم پولی برام نمیمونه 😅

اینم قیمتش مناسبه کیلویی ۲۶۰ تومنه

چشم عزیزم ممنون ...ما چون پرجمعیتیم هر وعده نیم کیلو گوشت چرخ کرده میریزم خب اگه بخام گوسفندی بخرم پ ...

نوشجان 

عزیزم..‌

دمشم گوشتش خوشمزس

انگار وضع جامعه رو بدبختیا رو نمیبیننانگار خودشون همش گوشت بره و بوقلمون میخورن.

چی بگم والا

هزار سال طول میکشه تا بعضی فرهنگا)درواقع بافرهنگیا( بین مردممون جا بیفته

الکی میان اخ و پیف میکنن. یعنی چی خب؟خوشتون نمیاد نیاید تو تاپیکشاید یکی دلش بشکنه

منکه نخواستم کسیو ناراحت کنم💔

کی بخواطر همچین چیزی آخه ناراحت میشه

باشه بهر حال حق باشماست نباید وقتی خوشم نمیومد میومدم تو تاپیک

اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَـ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی🌱 می‌خواهید از گناه بدتان بیاید؟ تا می‌توانیـد یاد #امـام‌زمـان‌'عج' باشید! آرام آرام از گناه بدتان می‌آید و حالتان عوض می‌شود. شب‌ها قبل از خواب با آقا صحبت کنید -آیت‌الله‌قرهی💖🌱 امام زمان (عج) :   به محـــبینِ مــــن بگو : آن لحظـــه کــه احــساسِ تنهــایی مـــی‌کنید تنهــا چــیزی کــه شــما را آرام می‌کند ، مــن هستم...💗🌼🍃لطفا تو تاپیکای ختم قرآن و صلوات و تاپیکهای مذهبی تگم کنین ممنون🌹

انگار وضع جامعه رو بدبختیا رو نمیبیننانگار خودشون همش گوشت بره و بوقلمون میخورن.

چند سال پیش بابام توی باغ یه گوساله سربرید

سرشو مامانم پوست گرفت و گوشتشو چلو گوشت درست کرد باور کن مزش هنوزم تو دهنمه . هیچوقت گوشت به اون خوشمزگی نخوردم 

منم تا الان نخوردم ولی کار درستی نیست توی تاپیکی که یک نفر گذاشته و داره میخوره و استفاده میکنه کامنت چندش بذاری ، خود اسی میگه تو این قیمت توان خرید دارم ، یه خورده دقت کنیم به چیزایی که مینویسیم