2777
2789

برادرم سی و سه سالشه و معتاد صنعتی و از بچگی بی اعتماد به نفس و ساده و بی زبون و گوشه گیربود 

و هیچ پول و سرمایه ای ندارن با اینکه کار میکرد همشو خرج کرده

ی بارم دوسه سال پیش بابام بش دویست ملیون پول داد باش سرمایه گذاری کنه دوستاش ازش بالا کشیدن

حالا سه ماه کمپه

ب فکرم زده وقتی اومد بیرون جلو خودش الکی ب خانواده م و بقیه بگم پیش من پول داشته و پیش دادم ماشین بخره

یا بگم زمینی ک دارم شریکی خریدیم (ک بش اقتدار و غرور بدم)

اگه نظرتون مثبته ب خودش چی بگم

و وقتی نیست ب خانواده م بگم الکی گفتم برای خودمه 

اگه منفی چرا

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

اگه واقعا قصد داری کمکش کنی و چیزی که میگی و باهاش شریک بشی، اینکارو کن. وگرنه بچه دوساله نیست تو جمع یه جیزی بگی، فردا بگی الکی گفتم‌. بدتر غرورش له میشه

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گل معتاده فراموش کار که نیست 

بنطرم ببین علاقه اش چیه مثلا اگر رانندگی باهاش خرف بزن بگو بعد این مدت رنگی یه پولی پس انداز کردم در این شرایط پیش آمده نگهداشتن فایده تداره موافقی یه تاکسی بخریم شریکی .

ماشین از من کار از تو ؟!

معلوم نیست از کمپ برگرده قابل اعتماد باشه چون خیلی ها باز برمیگردن سمت مواد

مگه اینکه بذاری دو سه سالی بگذره ببینی چی میشه شرایطش

محبت اینجوری ممکنه دوباره پول زیاد دستش بیاره و چون تازه پاک شده باز بخواد برگرده سمت مواد

✒️متاهل

معلوم نیست از کمپ برگرده قابل اعتماد باشه چون خیلی ها باز برمیگردن سمت موادمگه اینکه بذاری دو سه سال ...

پس چطور بش انگیزه و روحیه بدم

ن جان خودت ول کن خودت ی تنه ما رو در ب در کردی دیگه داداشت ک اوضاعش بدتره کوتاه بیا ی بیچاره رو بیچا ...

تو خودت درب در بودی 😁

فقط بگم خیلی به خاطرش از خودگذشتگی نکن که عادت میکنه به مظلوم نمایی و هردفعه به یه بهونه ای نرمت میک ...

تاپیک جدید زدم بخون لطفاً