2777
2789

سلام عزیزانم

من پوستم چرب و مستعد جوش هست و خیلی حساس 

جای جوش قرمز هم دارم خواستم عکس پوستم بذارم نشد اِرور میده

ضدآفتاب بی رنگ میخوام ک ایرانی باشه محصولات خارجی استفاده نمیکنم❤

پیکسل پوست چرب زدم افتضاح بود پراز جوش شد صورتم

آکنویت درمالیفت پوست چرب زدم اون از ۱۰ بهش ۶ میدم 

الان مبخوام یک ضدآفتاب بی‌رنگ بهم معرفی کنید لطفا ک جوش‌زا نباشه پوستم خیلی حساسه

شنیدم رِویوال خیلی خوبه اما متاسفانه تمام داروخانه های شهرمون رفتم نداشتن آنلاین هم سفارش نمیدم میترسم تاریخ گذشته باشه

لطفا ضدآفتاب بی رنگ پوست چرب بهم معرفی کنید

مرررررررسی پیشاپیش بابت جواب‌هاتون❤❤❤

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ویتالایر

خوبه واقعا؟ میگن جوش زا هست

بین سبزش ک واسه پوست چربه

و زردش ک روشن کنندست کدومش بهتره؟

شوینده‌اش هم استفاده میکنی عزیزم؟ چطوره؟

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

لافارر

کرم میگن جوش‌زا هست

فلوییدی میخوام🥲

البته لافارر به ظاهر کرمه ولی مثل فلوئیدی میمونه سریع جذب میشه و هیچ ردی نمیزاره سبک هم هست

یعنی میشه دو بند انگشت بزنی؟

از داروکده بخر تاریخ مصرف گذشته نمیفرسته من دو ساله ازش خرید مبکنم

مرسی عزیزم❤

اولش که میزنی میگی چرا اینطوریه جذب نمیشه ولی بعد 2 ثانیه کاملا جذب میشه انگار هیچی نزدی

مرسی عزیزممم