2777
2789
عنوان

چرا پریود نمیشم

68 بازدید | 7 پست

چند ماه پیش لکه بینی داشتم رفتم سونو کیست ۶سانتی داشتم قرص پیشگیری خوردم . دوباره چند روز پیش رفتم دکتر گفت شده ۳سانت.دوباره قرص داده پریودم شروع شد بخورم ولی الان ۳ روز گذشته هنوز پریود نشدم از طرفی هم نمیتونم جوشانده اینا بخورم میگم نکنه حامله باشم اخه اقدام بودم سردرگم موندم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد ده روز درست نشون میده؟

اره زیر ده روز نذار   بذار ده روز کامل بگذره 

من روز 8 گذاشتم مشکوک شد 

داروخونه بهم گفت فقط بالای ده روز بی بی چکا معتبرن جوابشون   الکی روشون میزنه مثلا یه هفته   یا بعد از 4 ، 5 روز 

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

چرا همزمان با قرص اقدام میکنی آخه. بذا کیست کامل ازبین بره با خیال راحت اقدام کن

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

چرا همزمان با قرص اقدام میکنی آخه. بذا کیست کامل ازبین بره با خیال راحت اقدام کن

دوره قرصا بیشتراز یه ماهه تموم شده لکه بینی هم داشتم گفتم حتما از بین رفته