2777
2789

سلام سلام 

من توفیس بوک با یه آقایی آشنا شدم اول گفت مطلقه است بعد خودم پس از عملیات تحقیق و تفحص نامحسوس متوجه شدم بازنش زندگی میکنه بعد از یه مدت بی دلیل شروع کرد به اذیت کردن و من نمیخوام و برو و حالم بده و این حرفها

بعد از یه مدت فهمیدم دوست دختر پیدا کرده بهش زنگ زدم ازش پرسیدم تو با فلانی هستی گفت آره و خیلی هم رابطه امون جدیه 

منم رفتم تو اینستاگرام به زنش گفتم 

البته من مجبور شدم بگم هک شدم و از این حرفها

من می‏دانم که تمام هستی برای من خلق شده.. پس نگران نیستم و تمام هستی را یار و یاور خود می‏بینم.
بیاین با هم دعا کنیم
*****جذب گروهی******
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=773511

این آقا زن داره دوست دختر داره دوست مجازیم داره 😖😖😖😖

عزیزم دوستش نداشته باش واقعا ارزشش صفره حیفه عشق و احساست 🤗

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چ ادم کثیفی

غروبا که میشه روشن چراغا😃                                  میان از مدرسه خونه کلاغا                                   یاد حرفای اون روزت میفتم                                  که تا گفتی به جون دل شنفتم                             عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من                                              اسیر دل نبودم                                                  اگ عاقل بودم من                                             یادت میاد به من گفتی چیکار کن                         گفتی از مدرسه اون روز فرار کن                            فرار کردم من اون روز زنگ آخر                            نرفتم مدرسه تا سال دیگر                                   عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من 

کلا ابن آقا نمیذاره بهش بدبگذره 😥

من می‏دانم که تمام هستی برای من خلق شده.. پس نگران نیستم و تمام هستی را یار و یاور خود می‏بینم.
بیاین با هم دعا کنیم
*****جذب گروهی******
دوسش داری؟

آره من احمق هنوز دوستش دارم 😭

بیاین با هم دعا کنیم
*****جذب گروهی******

زن بیچارش چی گفت؟😞

غروبا که میشه روشن چراغا😃                                  میان از مدرسه خونه کلاغا                                   یاد حرفای اون روزت میفتم                                  که تا گفتی به جون دل شنفتم                             عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من                                              اسیر دل نبودم                                                  اگ عاقل بودم من                                             یادت میاد به من گفتی چیکار کن                         گفتی از مدرسه اون روز فرار کن                            فرار کردم من اون روز زنگ آخر                            نرفتم مدرسه تا سال دیگر                                   عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من