2777
2789

1.اکثریت خانم های نی نی سایتی بی بی فیسن در حدی که خواهر کوچیکه فرزند بزرگشون بنظر میرسن.‌‌‌..

۲.یه عده دیگه از خانم های نی نی سایتی رو یه حاج خانم برای پسر برومندش از مادرشوهر این خانم های نی نی سایتی خواستگاری کرده  و یه عده که متعادل ترن رو از مادر خود خانم های نی نی سایتی خواستگاری کردن....

3.خانم های نی نی سایتی در بارداری شکم نداشتن و همه شکم ها در ۹ماه بارداری تخت و سیکس پگ دار بوده و بعضا افزایش وزن که هیچ در ۹ماه بارداری یک کیلو از وزن قبل بارداری شون هم کمتر شدن...

۴.....

۹۰ درصدشون هم شبیه هانده ارچلن

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واقعا شبیهشم🤧🤣🤣🤣🤣🤣الآن ی جا همینو گفتم ک شبیه هشم

میشه نگی؟😂

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

شما اقلیتی که بین خاص ها جایی نداری متاسفانه😂

اره 

حق با شماست 

ناشناس ناشناس

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ