2777
2789
مرد بهتره.زن حریصه دنبال پوله بعضیاشون از طرف مقابلم پول میگیرن کارو ول میکنن میکشه به چندسال

چرا حرف بیخود میزنی عزیزم

چه ربطی داشت آخه

یه جوری درموردش اظهارنظر میکنید انگار تا حالا با ۲۰تا وکیل قرارداد بستین

دوستان عزیز درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدون وکیل یکم شل میگیره قاضی در کل همه دنیا رو پول داره میچرخه

شل میگیره یعنی چی یعنی اگه وکیل داشته باشم میزان اقساط یا پیش قسط رو برام بیشتر میزنه مگه نمیگن قاضی بر حسب درامد مرد وشغلش تعیین میکنه اقساط رو پس وکیل چه تاثیری داره

شل میگیره یعنی چی یعنی اگه وکیل داشته باشم میزان اقساط یا پیش قسط رو برام بیشتر میزنه مگه نمیگن قاضی ...

ببین جاری من وکیل گرفت ۵ ماهه حتی کار طلاقشم ردیف کرد.یعنی بلایی سر برادرشوهرم اورد که به چیز خوردن خودش راضی شد.انصافا وکیلشم خوب هست.تو فکن میاد سوارشم میکنه میبره سرجلسه ولی کرایشم میگیره.اما مورد هم دیدم فقط برای یه مهریه ۶ سال طول کشید اونم طرف تو عقد بود.

وکیل خوب داشته باشی هم زمانت صرفه جویی میشه هم کارت راحتتر پیش میره

.وکیل جاریم ۵۰ تومنی گرفت همین اوایل سال

اونکه توعقد بود مهریشو چقدر گرفت‌ ؟ طلاقم گرفت

اره البته واسه ده سال پیش بوده.اونموقع فکنم با کمک یه وکیل دیگه سهم الارث توقیف کرد و دیگه نمیدونم چقدر توافق کردن و جدا شدن

وکیل خوب باشه و با وجدان کارت راحتتر پیش میره

ببین جاری من وکیل گرفت ۵ ماهه حتی کار طلاقشم ردیف کرد.یعنی بلایی سر برادرشوهرم اورد که به چیز خوردن ...

زن طلاق بخواد دوسه سالی طول می‌کشه حتی اگر وکیل داشته باشی دوست من دوتا وکیل گرفته بود مگه مرد مشکل خاصی داشته باشه که دادگاه طلاق بده