2777
2789

سلام چندوقت دیگه دادگاهی داریم واسه مهریه اون اعسارزده وهیچی بنامش نداره شغلشم آزاده کارگره بنظرشمامن وکیل داشته باشم بهتره تاثیری توی تعیین پیش قسط واقساط داره داشتن وکیل؟ واینکه قاضی ازمن چیا میپرسه؟ توی ابلاغیم نوشته استماع گواهی گواهان یعنی چی یعنی منم باید شاهد ببرم؟ بااین قیمت سکه چندتا پیش قسط تعیین میکنن واقساط به چه صورت کسی اگه تجربه ای داشته دراین زمینه ممنون میشم راهنماییم کنید🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما وکیل بگیر، دوسته من به کمک وکیل خوب تونست ده ماهی یه سکه بگیره از شوهر سابقش، ولی بقیه سالی یدونه یا حتی ۱۴ ماهی

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
واقعا یعنی تاثیرداره؟ اگه نداشته باشم چی میشه؟

یه وقت یه چیزی میگن بهت که قانون رو بپیچونن 

خیلی دیدم اینجوری

میگن زنه ترسوئه بزار اینجوری بگیم باور کنه

قانون پر تبصره و ایناس برا مردا 

مرد بهتره.زن حریصه دنبال پوله بعضیاشون از طرف مقابلم پول میگیرن کارو ول میکنن میکشه به چندسال

این حرفای چیه پشت همجنست می‌زنی؟؟؟

مرد ها پشت هم هستن 

یعنی جوری پرونده رو جلو میبرن که مرد ضرر نکنه

من وکیل زن دیدم که حتی موکلش دنبال هم مهریه بوده هم آشتی کارش رو راه انداخته

ولی وکیل مرد دیدم که جوری پرونده رو جلو برده اون مرد ضرر نکنه

وکیل چقدر پول میگیره؟

مشاور دادگاه هیچی 

بیرون برای مشاوره بری حد اقل ۵۰۰

و اگه بگی جریان رو بگه مثلا من کارت رو حل می‌کنم

مثلا ۲۰ میلیون میگیرم

بستگی به اندازه مهریه و سختی پرونده داره