2777
2789

بعد نمیدونم چند دقیقه باید سرخش کنم؟

من دیده بودم مامانم چندین ساعت تفت میده ولی اون حجمش زیاد بود بعد فریز میکرد

من الان درحد یه وعده میخوام درست کنم برای ۵ نفر 

اینقدر تفت بده ک تیره شه 

هرچی سبزی تیره تر بشه قیمه خوش رنگ لعاب تر و‌ جا افتاده تر میشه 

خودت اگه زندگيتو باور نكنی كی ميخواد بياد واسه آرزوهات بجنگه؟!✨️روياهاى بزرگ، شروع هاى كوچیکى دارن🩷متعهد🫀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از هوش مصنوعی بپرس 

من پرسیدم ۱۰ دقیقه الی ۱۵ دقیقه کافیه 

قبلا تا مرز سوختن و تغییر رنگش میکردم سبزی رو 

ولی الان نیم تا ۱کیلو میگیرم و ۱۰ الی ۱۵ دقیقه سرخ میکنم 

خدایا شکرت 

کامل سرخش کن اسی جان 

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین آرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY

سبزیتو بریز تو تابه درشو بزار شعله کم آب بندازه بعد که آبش بخار شد کامل روغنش برن تا زمان تغییر رنگ تفت بده که رنگش بره به تیرگی و سیاهی بسته به سلیقه تون

السلام علی الحسین و  علی علی بن الحسین  و  علی اولاد الحسین  و  علی اصحاب الحسین (علیه السلام)
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز