2777
2789
عنوان

پسرم همش میره سره یخچال درشو باز میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 44 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قفل کودک یخچالو فعال کن دیگه باز نشه

بگین یخچال خراب شده

یا اینکه دیگه بس بس نخرین یه مدت

تا از سرش بیفته و یادش بره🥲😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

اونکه بله هزار بار شکر اما بستنی زیادی واسه سلامت بچه اصلا خوب نیست و تنها راهشم اینه مثلا هفته ای ی ...

از اون بابت ک اره

من گاهی توی خیابون میبینم والدین بچه ها رو دعوا میکنند هلش میدن ازش فاصله میگیرن اون گریه میکنه حالا واسه یه خواسته اون

بچه چقد ناز خوشگل سالم 

بچه رو غم و ناراحتی گرفته تو چهره ش مشخصه

چقد ناراحت کننده ست

با این داده های خدا باید خیلی خوب رفتار کرد بوسشون کرد نازشون کرد 

با من به گرمای خورشید سفر کن 🔥

خودت با شیرموز و عسل درست کن بریز توی قالب

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اُرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY

از اون بابت ک ارهمن گاهی توی خیابون میبینم والدین بچه ها رو دعوا میکنند هلش میدن ازش فاصله میگیرن او ...

درسته منم دیدم

متاسفانه بخاطر این هست که بعضی از والدین طرز رفتار با بچه رو بلد نیستند و نمیدونند از لحاظ روانشناسی چجوری باید یه بچه رو از در خواستی که داره منع کرد و با خشونت رفتار میکنند و اون بچه هم به اشتباه دچار عقده و کینه میشه

کاربری جدید نیستم....دوباره اومدم