2777
2789
عنوان

پسرم همش میره سره یخچال درشو باز میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلد نیست تازه ازدستش وقت نمیکنم به زور غذادرست میکنم باظرفارو میشورم انقدر شلوغه

کاری نداره که

بابا شب یکم شیر عسل مثلا یا اب هندونه بریز تو این قالبهای تخمک بزار یخ بزنخ تا فردا

آخه یکی دوتانیست امروز رفتم غذادرست کنم اومدم دیدم سه تا بستنی دستشه

وای آخی🤣🤣🤣😂😂😍😍😍🥹

تو یه نایلونی که چیزی ازش مشخص نیست بپیچ بذار .

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
خوبه شما بچه خودته خونه خودت میری سر یخچالمن چی بگم که بچه فامیل میاد در یخچال باز می‌کنه پدرمونو در ...

من اگه بیان بازکنن که نمیکنن اخم کنم خودش میره کنار 

خوداااا 😍خب براش بستنی خونگی درست کن مواد نگهدارنده نداره طبیعی بزار هرچقدر میخواپ بخوره اتفاقا لبن ...

اتفاقا عاشق لبنیاته شیر پاستوریزه میخوره میره ظرفشو میاره میگه ممه ممه راستش من وقت نمیکنم چون خیلی شلوغه یه جا نمیشینه که من به کارام برسم

هر روز خب میخواد وای‌.

بچه ی من قند خونش نسبت به بقیه بچه ها بالا هست  ،چند تا دکتر بردم از همشون هم پرسیدم گفتن بستنی هیچ مشکلی نداره حتی اگر چند تا بخوره اونی که ضرر داره ماکارونی نوشابه،قند ،شکر وکیک هست

مث پسرمنه 

اگه باباش ۶تا بستنی خرید باید همون روز تمومش کنه من میگم بستنی جهنم گلو خودت دردمیاد دیروز ظهریکی خورد شب که باباش اومد میگه مامان نذاشت بستنی بخورم باباشم گفت برو بخور 

مث پسرمنه اگه باباش ۶تا بستنی خرید باید همون روز تمومش کنه من میگم بستنی جهنم گلو خودت دردمیاد دیروز ...

من دیگه خسته شدم یه پام پیش پخته یه پام پیش یخچال که نکنه سریع بیاد بره خودش بستنی بگیره اشتباه کردم به باباش گفتم بخره رفت یه عالمه بستنی خرید تموم شد دیگه نمیگم بخره