2777
2789
عنوان

این همه پاشدم میز صبحونه رو چیدم لیاقت ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1221 بازدید | 41 پست

چه قشنگ گفتی 

اینقدر دلم میخواد منم یه بار سفره اینجوری بندازم 

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی من کار خونه زیاد نمیکنم چون مامانم قبولم نداره ولی هرروز صبح باید با بدبختی بیدارش کنم

چیکارش داری؟! اگه برنامه‌ای داشته باشه خودش بیدار میشه.

میخوای کمک کنی یه کاری بکن که برای اون مفید باشه نه چیزی که خودت دوست داری.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
چیکارش داری؟! اگه برنامه‌ای داشته باشه خودش بیدار میشه.میخوای کمک کنی یه کاری بکن که برای اون مفید ب ...

کاریش ندارم ولی تا ۲ بعد از ظهر چی کار کنم اخه ؟! 

سیم تلفن رو میکشه میخوابه خاله هام همش زنگ میزنن به من اگه کاری داشته باشن 

بهم میگه راه نرو سرو صدا نکن حموم نرو و ... 

عملا تا ۲ منم باید روی تخت خواب بمونم 

من با بقیه بیدار میشم نه زودتر اما تا دست و صورتی بشورن و مسواک و ... میز صبحانه منم اماده میشه مگه املت زدن و سوسیس سرخ کردن چند دقیقه طول میکشه

خدایی منم دوس دارم تا هر وقت میخوام بخوابم ،اینکه بیدارم کنن برا صبحانه واقعا اذیت میشم

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

من با بقیه بیدار میشم نه زودتر اما تا دست و صورتی بشورن و مسواک و ... میز صبحانه منم اماده میشه مگه ...

مامان منو ول کنی تا ۲ میخوابه 

به سرو  صدا هم حساسه توقع داره بی حرکت روی تخت بمونم تا بیدار بشه 

۱۱_۱۲ بیدار میشم چای دم میکنم بیدارش میکنم سر این ساعت بیدار شدنش هم هرروز دعوا داریم 

مامان منو ول کنی تا ۲ میخوابه به سرو صدا هم حساسه توقع داره بی حرکت روی تخت بمونم تا بیدار بشه ۱۱_۱ ...

اره شمام حق داری هم زیاد میخوابه هم مانع فعالیت شما میشه

شبا چند میخوابه مگه

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

کاریش ندارم ولی تا ۲ بعد از ظهر چی کار کنم اخه ؟! سیم تلفن رو میکشه میخوابه خاله هام همش زنگ میزنن ب ...

پس چه جوری آشپزی کردی؟

به کارای شخصیت برس. برو بیرون. گردگیری کن. حیاطو تمیز کن. مقدمات نهارو آماده کن. هزار تا کار میشه کرد که اون بیچاره رو هم اذیت نکنی. شاید شبا خوابش نمیبره و کل زمان خوابش همون چند ساعت صبحه. شما نقش مادر رو بازی نمیکنی برعکس یه بچه شیطونی که تا این سن هنوز مانع استراحتشی

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.