صبح پاشدم کلی تدارک دیدم . سوسیس سیب زمینی سرخ کردم . املت درست کردم . ظرف های خوشگل پیدا کردم پنیر اینا رو برش زدم . از ساعت ۱۰ و نیم داشتم مامانم رو بیدار میکردم که پاشو بیا صبحونه بخور همش میگفت ۵ دقیقه دیگه بیدار میشم ۵ دقیقه دیگه میام . چندبار املت رو گرم کردم ولی بیدار نشد منم رفتم صبحونه رو تنهایی خوردم مامانم همین الان که ساعت ۱۲ شده بیدار شد !!! باهام دعوا کرد گقت فکر میکنی هنوز خوابگاهی تنهایی میخوری ؟
دیگه خسته شدم انقدر نقش مادر رو بازی کردم اخع به من چه که برم بالای سرم مامانم بیدارش کنم
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من با بقیه بیدار میشم نه زودتر اما تا دست و صورتی بشورن و مسواک و ... میز صبحانه منم اماده میشه مگه املت زدن و سوسیس سرخ کردن چند دقیقه طول میکشه
خدایی منم دوس دارم تا هر وقت میخوام بخوابم ،اینکه بیدارم کنن برا صبحانه واقعا اذیت میشم
چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من میجو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚
مامان منو ول کنی تا ۲ میخوابه به سرو صدا هم حساسه توقع داره بی حرکت روی تخت بمونم تا بیدار بشه ۱۱_۱ ...
اره شمام حق داری هم زیاد میخوابه هم مانع فعالیت شما میشه
شبا چند میخوابه مگه
چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من میجو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚
کاریش ندارم ولی تا ۲ بعد از ظهر چی کار کنم اخه ؟! سیم تلفن رو میکشه میخوابه خاله هام همش زنگ میزنن ب ...
پس چه جوری آشپزی کردی؟
به کارای شخصیت برس. برو بیرون. گردگیری کن. حیاطو تمیز کن. مقدمات نهارو آماده کن. هزار تا کار میشه کرد که اون بیچاره رو هم اذیت نکنی. شاید شبا خوابش نمیبره و کل زمان خوابش همون چند ساعت صبحه. شما نقش مادر رو بازی نمیکنی برعکس یه بچه شیطونی که تا این سن هنوز مانع استراحتشی
فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.