2777
2789

عاقا من یک ماه پیش چند قلم لوازم خونه سفارش دادم  یک هفته بعد بستم به دستم رسید و سفارشم ناقص بود 

ینی یکی از لوازمم داخل بسته نبود 

من به ادمین سایت پیام دادم و گفتش که اره موجود نبود ارسال نکردیم  بار به دستم برسه ارسال میکنم 

گذشت تا حدود ۱۲روز دیگه پیام دادم گفتم پس این بسته من چیشد  گفتش که امروز ارسال کردم دست پست  تا یک هفته دیگه به دستتون میرسه 

گذشت تا دیروز صبح پیام دادم گفتم اگر نمیتونید ارسال کنید مبلغ رو برام واریز کنید و شماره کارت دادم 

و هنوز از دیروز صبح تاحالا واریز نکرده 

سایت هومکس  لوازم خونه و قمقمه و این چیزا داره 

دروغگو. و کلاه بردارن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب بقیشو که فرستاده اگه کلاه بردار بود کلا برات نمیفرستاد

این شگردشونه 

به من گفت  ارسال کردم دست پسته تا یک هفته میرسه بهت پس کو  بعد پیام دادم گفت ارسال نکردم  گفتم مبلغ واریز کن گفت باشه ولی هنوز واریز نکرده 

من میگم وقتی موجود نداری چرا داخل سایت نزاشتین موجود نیس تا بقیه پول واریز نکنن

باز خوبه به دستتون رسوندن 

من ۱۲ روزه از یک کانال ثبت سفارش کردم هنوز نرسیده

🩷❤️🧡💛💚🩵💖💓💗💝🚫لطفا درخواست دوستی ندین🙏🏻🙏🏻🙏🏻☺️❤️❤️❤️❤️❤ برای سلامتی خودتون صلوات بفرستید❤️

باز خوبه به دستتون رسوندن من ۱۲ روزه از یک کانال ثبت سفارش کردم هنوز نرسیده

منم برام پیش اومده تا ۲۰ روز بستم به دستم نرسیده  ولی خب این سایت دروغگوئه و من بدم میاد از ادمی که حس زرنگی کنه

کلاه بردار که نمیشه گفت 

چون محصولات رو ارسال کردن 

ولی مشتری مداری شون خیلی ایراد داره

منم زیاد پیش اومده بخاطر خطای سایت یه محصولی رو خریدم که موجود نبوده ولی خیلی سریع پیگیری کردن یا برگشت وجه دادن یا با به انتخاب خودم محصول جایگزین کردن

احتمالا پولت رو پس میدن عزیز ولی طول میکشه 

دیگه ازشون خرید نکن

کلاه بردار که نمیشه گفت چون محصولات رو ارسال کردن ولی مشتری مداری شون خیلی ایراد دارهمنم زیاد پیش او ...

من از دروغگی گفت خوشم نیومد 

به من گفت ارسال کردم تا یک هفته دیگه به دستت میرسه 

بعد دیروز پیام دادم گفت مبلغو واریز میکنم و واریز نکرده 

خب چرا باید دروغ بگه ارسال کردم 

مگه واریزشون چقدر زمان میبره 

باید اعتماد مشتری جلب کنن 

کلاه بردار که نمیشه گفت چون محصولات رو ارسال کردن ولی مشتری مداری شون خیلی ایراد دارهمنم زیاد پیش او ...

عزیزم من چکار کنم ۱۲ روزه ثبت سفارش کردم سفارشمو تحکیل ندادن. گوشیشون خاموش و تو روبیکام پاسخگو نیستن.

🩷❤️🧡💛💚🩵💖💓💗💝🚫لطفا درخواست دوستی ندین🙏🏻🙏🏻🙏🏻☺️❤️❤️❤️❤️❤ برای سلامتی خودتون صلوات بفرستید❤️

نمیخوام ناامیدت کنم ولی فکرکنم پولت پرید کلاه بردارن

۲ میلیون پول دادم. چکار کنم 😭😭😭😭😭