2777
2789
عنوان

نی نی سایت شده کنکور سایت 😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 28 پست
اختیار خودتو که داری تو تاپیکی که دوست نداری نرو

کاربری دوم؟؟

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درخواست بده بهت بگم

جرعت داری اینجا بگو

ارزش نداری درخواست بدم

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

چی؟ کاربری دوم چیه؟ اومدی از یه عده ایراد میگیری گفتم جوابتو بدم

از کی ایراد گرفتم دقیقا؟؟

جرعت داری اینجا بگوارزش نداری درخواست بدم

ارزش می‌دونی چیه؟یعنی پول فقط ماشین زیر پام با کل جد و آبادت برابری می‌کنه به پروپای من نپیچ

حد خودتا بدون

واسه تو نمیرم واسه کی بمیرم؟؟

از اونایی که تاپیک کنکوری میزنن. گفتی نی نی سایت شده کنکور سایت

اها

ببخشید عزیزم یه کاربر توهبن کرده بود تاپیکش ترکید اومد اینجا فکر کردم اونه

من منظورم این بود که انقدر هر حرفی میزنی تعلیق میکنن فقط تاپیک کنکور مونده

و گرنه من خودم با کاربری قبلیم صد تا تاپیک کنکوری داشتم

ارزش می‌دونی چیه؟یعنی پول فقط ماشین زیر پام با کل جد و آبادت برابری می‌کنه به پروپای من نپیچحد خودتا ...

جد منو دیدی یا ابادم؟؟ 🤣🤣🤣🤣

اهاببخشید عزیزم یه کاربر توهبن کرده بود تاپیکش ترکید اومد اینجا فکر کردم اونهمن منظورم این بود که ان ...

جدا؟ منم یه بار درمورد تناسخ تاپیک زدم و میخواستم اطلاعات کسب کنم. نه حرف سیاسی زده شد و نه به عقیده کسی توهین شد، ولی تاپیکم تعطیل شد. معلوم نیست چه خبره 

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم❤️‍🩹

جدا؟ منم یه بار درمورد تناسخ تاپیک زدم و میخواستم اطلاعات کسب کنم. نه حرف سیاسی زده شد و نه به عقیده ...

اره کلا یه مدته هیچی نمیشه گفت