2777
2789

سلام خانوما من ازبچگی افسردگی داشتم وزمانی که کلاس راهنمایی بودم مشاوره پزشکی مدرسه امون به خانواده ام اطلاع دادن که دخترتون مشکل دارن وببرینش پیش روان پزشک وخانواده ی من گاردگرفتن که نه دخترماظاهرسالمه ومشکلی نداره وکلی به مشاورحرف زدن که این چه حرفیه دخترماقرصی بشه واین به ضررمن شدتمام این چندسال نوجونی وجوونی من باافسردگی وانگیزه ی خودکشی ووسواس فکری گذشت تا۴ سال پیش بعداززایمان دیگه که خیلی حالم بدبود ومجبورشدم برم پیش دکترروان پزشک والان تقریباباخوردن داروهام که ۴ سال میخورم تازه میفهمم زندگی یعنی چی توروخدااگه ذهنتون بیماره بریدخودتون رودرمان کنید

خدایاشکرت بخاطروجودسه بچه ی نازنینم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر،منم بعد زایمان افسردگی شدید گرفتم،..با خوردن دارو به زندگی برگشتم

خداروشکرعزیزم واگه دیدی دوباره حالت بدپیگری کن خودتوبخاطراینکه دارونخوری عذاب نده انشالله که هیچ وقت آرامش بهم نخوره که بخوای دارودیگه مصرف کنی

م بهتر شدم اما همش خوابم این زندگی نیست

منم همینطوربودم ولی الان یه داروی که دکترروان پزشکم بهم داده خواب روازسرم میپرونه وازصبح تاعصرانرژی کاردارم الان داروهای جدیدوکم عوارضی برای خواب زیادوافسردگی اومده

دقیقا منم مدتی که به دارو گارد داشتم خیلی بهم سخت گذشت با شروع دارو همچی بهتر شد

توجامعه ی ماهنوزقرص های آرامبخش جانیافتاده من همیشه میگم کسی که دیابت داره تاآخرعمرش بایددارم مصرف کنه کسی که سرطان داره بایدتاآخرعمرش داروهای خیلی سنگین روبخوره ماهم روانمون مریض مثل بقیه ی بیماری ها چراچندسال عمرمون روباافسردگی واسترس واظراب بگذرونیم بزارباداروشادزندگی کنم شادی مون روهم به بقیه انتقال میدیم واقعاگاردگرفتن نداره خیلی خوشحالم که بهتری

اسمش چیه

عزیزم من نمیخوام تبلیغ دارو کنم ولی اگه خیلی میخوابی یه قرصی هست به اسم ویاس که فقط دکترروان پزشکت بایدبرات تجویزکنه بهش بگوببین نظراون چیه فقط گرونه ولی ارزشش داره

عزیزم من نمیخوام تبلیغ دارو کنم ولی اگه خیلی میخوابی یه قرصی هست به اسم ویاس که فقط دکترروان پزشکت ب ...

آره تازه بعد اینهمه سال آخرین روان پزشک برام تجویز کرد دوز ۳۰ یکم بهم توانایی میده شما چه دوزی؟