2777
2789

تازه چند ماهه جدا شدم بهش میگم فلانی هنوز زوده قصد ازدواج ندارم  

البته  دو سه سال درگیر دادگاه بودم یه جورایی خیلی وقته  خودمو مجرد حساب میکنم 

بعدشم میگم  خدا ادم درستی نصیبم کنه  دکتر نمیخوام 

میگه نه چون پرستاری  یه دکتر خوب برات پیدا میکنم😂

دیروز دوباره بحثو باز کرد 

روم نشد بگم خودم کراش زدم شدید 

دلم فقط اونو میخواد😭

امروز ماشینش رو ندیدم حالم بده

چقدر امیدوار بودم ببینمش  

دلم میخواد عرررررررر بزنم

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نزدیک انتخاب رشته و کنکور شوهر همه میشه پزشک؟

چمیدونم 

والا من خودم کادر درمانم ،   خیلی موفق‌ نیستن نه پزشک ها نه پرستارا و نه بقیه  

متاسفانه فقط ظاهر خوبی داره

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫

خب قبولش کن دیگه

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

کیو ؟؟؟ پزشکو؟

مگ اونی که طرف میگه رو همون کراش نیستی؟ رو یکی دیگه کراشی؟

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

از شغلت راضی ای؟ بگرردی عقب دوباره میری پرستاری؟من پزشکی میخواستم نمیارم ولی اینو میارم نمیدونم چی ک ...

ازه راضیم   همه جوره 

فقط یکم حقوقش کمه  

در کل بهش علاقه دارم 

خدارو شکر کن پزشکی نیاوردی  خواهر باید حداقل پونزده بیست سال درس بخونی تا بتونی یه مطب درست و حسابی بزنی 

عمرت تلف میشه

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫

اگه دوست نداری جواب نده

چرا جدا شدی؟

راضی هستی؟

در آخر یه اشتباهه دوبار نکن،اینبار درست انتخاب کن نه با اصرار کسی نه عجله نه هرچیزی که. باعث میشه درست انتخاب نکنی، چیزی باشه که خودت میخوای و فکر می‌کنی بهترینها برای تو نه به سری پوئن مثبت از نظر بقیه مثل پول و وجه اجتماعی و ....

نه پول نه تحصیلات نه هیچ کدومش ضامن خوشبختی نیست

فقط طرفت باید آدم زندگیت باشه با تو مچ باشه، درکت کنه دوستت داشته باشه تفاهم داشته باشین که بتونی آرامش داشته باشید و زندگیت با دوام باشه

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعداً😂

هنوز طرز فکرت قفل تو نوجوونی و شدیدا احساساتی و.... بعیده دوباره انتخاب خوبی داشته باشی....بهتره چند ...

از کجا میدونی ؟؟ 

از اینکه کراش دارم ؟ 

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫