2777
2789
عنوان

وای همه میان به من می‌گن فیک

141 بازدید | 11 پست

آقا من یه تاپیک زدم امتخاب رشته ۳۵۰ همه اومدن که نه تو فیکی و الکی می‌گی و یکی اومد بهم گفت برو تهران کمتر از ۴ تومن نمی‌گیرن تو با این قیمت معلومه فیکی چه تضمینی هست😐

بابا من سال دومیه که دارم انتخاب رشته می‌کنم تا الان امسال فقط ۲ نفر قبول کردن هزینه رو سر همین منصفانه دارم می‌گم

خدایی هر امتخاب رشته ۵ ساعت وقتمو می‌گیره کلی قبلش صحبت می‌کنم با طرف علایق و تایپ شخصیتی و سرایطش و ازش می‌پرسم وضعیت خانوادش که حساس هستن یا نه به محیط کار وضعیت خودش این که روحیه شغلای سنگین رو داره یا خیر بعد بازم میان می‌گن فیک خب چی کار کنم بگم ۱ تومن برا کاری که از من ۵ ساعت وقت می‌بره؟😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون وقت میدونستی باید مدرک داشته باشی؟؟

هرکی از راه رسید نمیتونه انتخاب رشته کنه ها

با آینده طرف داری بازی میکنی

درجه ای هولناک تر و خطرناک تر از "بیشعوری" هم وجود دارد و آن "توهم دانستن" است.

الان تاپیکاتو نگاه کردم واسه مشاوره تحصیلی یجا گفتی ماهی ۷۰۰_ یجا ماهی ۶۰۰_ یجا ماهی ۵۰۰

دیدی کسی نمیخواد هی قیمتو اوردی پایین تر؟

اون وقت میدونستی باید مدرک داشته باشی؟؟هرکی از راه رسید نمیتونه انتخاب رشته کنه هابا آینده طرف داری ...

سلام عزیزم بله از مسئولیت کامل کارم اطمینان دارم که دارم قبولش می‌کنم هیچکس انداره من با رشته ها آشنایی نداره از دبیرستان انقدر که هر هفته می‌رفتم رشته ها رو چک کنم ببینم علاقم به کدومشونه و رنج رتبه ها رو می‌دیدم آشنا شدم با رشته ها

بعدم من برای رشته خودم انتخاب می‌کنم دانشجوی یکی تز رشته های تاپ ریاضی هستم پس حتما به چم و خم رشتم آشنایی دارم

هزینه هم اونایی که گفتید ۶۰۰ و ۵۰۰ به عنوان مشاور تحصیلی بود برید تاپیک و نگاه کنین

سلام عزیزم بله از مسئولیت کامل کارم اطمینان دارم که دارم قبولش می‌کنم هیچکس انداره من با رشته ها آشن ...

منم همون مشاور تحصیلی رو میگم دیگ😐از ۷۰۰ همش اومدی پایین

حتی واسه انتخاب رشته هم ب یکی گفتی ۲۰۰_ اینجا میگی ۳۰۰

درضمن صرفا دانشجوی یک رشته برای مشاور شدن کفایت نمیکنه

منم همون مشاور تحصیلی رو میگم دیگ😐از ۷۰۰ همش اومدی پایینحتی واسه انتخاب رشته هم ب یکی گفتی ۲۰۰_ این ...

بله چون گفتن وضع مالیشون خوب نیست

و کسی که دانشجوی یه رشته خوب هست یعنی نشسته کلی زحمت کشیده کلی درس خونده کلی راه رفته نشده و کلی تجربه داره مکانیک از رشته های تاپ مهندسی هست و بله من وقت زیادی پای این رشته و آشنایی با کنکور گذاشتم و آره هزینه هم کسی قبول نکرد آوردم پایین اشکالش چیه؟

مگه کسی که دانشجوی پزشکیه مشاور می‌شه اشکالی داره