2777
2789

میگ مادوتا بچه داریم  بچها ما بخاطر دخالتهای خانواده هامون سه بار تامرز طلاق رفتیم حتی دوبار خاستم خودکشی کنم ما باخانوادهامون همسایه دیواربه دیواریم شوهرم میگ بریم یه شهر دیگ شمارهامونم عوض کنیم با بچهامون زندگی کنیم و کلی خاطره خوب بسازیم ودیگ باهیچکی رابطه نداشته باشیم نه خانواده اون نه من چون این پنج سال همش دعواو ناراحتی بوده شمانظرتون چیه میشه راهنماییم کنید من ۲۴سالمه شوهرم ۲۸ بچهامونم ۵ و۲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه چه مدلی دخالت میکنن که تا مرز خودکشی رفتی با دوتا بچه!!!

خیلی دخالت میکنن حرف میبرن میارن تیکه میندازن جوری حرف میسازن که بین ما فاصله میوفته و دعوا به جای باریک میکشه

شوهرت عاقل از آدمای سمی فاصله بگیرید

بعد با خانواده همسر بچه هاشون مشکل پیدا کردن ، دوباره فاصله 

با مدرسه و مدیر و..... دوباره فاصله 

با همسایه.....

با همکاری....

با بقال سر کوچه............

اگر بهشت نصیبم شد ، منتظرت میمانم ♥️ 

بعد با خانواده همسر بچه هاشون مشکل پیدا کردن ، دوباره فاصله با مدرسه و مدیر و..... دوباره فاصله با ه ...

خانواده های دوتاشون مداخله گرن

هرچی از آدمای سمی فاصله بگیری

به نفعته مدیر و بقال هم ربطی به این

موضـوع نداره

چه نکو طریق باشد/که خدا رفیق باشد❤️

بعد با خانواده همسر بچه هاشون مشکل پیدا کردن ، دوباره فاصله با مدرسه و مدیر و..... دوباره فاصله با ه ...

خانواده با مدیر و بقال سر کوچه فرق داره

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ