2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان نه پارسال نفری 45 بود 

ولی برا خریدش از کیوکس های روزنامه فروشی بخرین یا اول اندیشه قاسم اباد اونجاها همه بلیطا تخفیف داره 

در ضمن موجای خروشان اصلا جالب نیست موجای ابی عالیه من مشهدیم و همه استخرها رو چند بار امتحان کردم بهترین موجای ابی که از 3 عصر تا 9 شب  15 هزار تومن 

قیمت از صبحشو ندارم که 9 صبح شروع میشه تا 9 شب اشتباه نکنم باید 35 باشه 

روزای زوج خانمها 

فرد اقایون 

ولی ساحلی افتاب و موجای خروشان دو تا سالن داره و زن و مردانش همه روزه است 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
الان نه پارسال نفری 45 بود  ولی برا خریدش از کیوکس های روزنامه فروشی بخرین یا اول اندیشه قاسم ...

خودمم مشهدم عزیزم.موجهای خروشان تاحالانرفتم.موجهای آبی یکی ازآشناهارفته بودمیگف خیلی شلوغ بوده

خدایاشکرت
خودمم مشهدم عزیزم.موجهای خروشان تاحالانرفتم.موجهای آبی یکی ازآشناهارفته بودمیگف خیلی شلوغ بوده

من رفتم خروشان تو دریاچه مثلا موجش تمام رونهای پام و پشتم  زخم و پوست شد سیماناش رو تمیز نکرده بودن پدرم در اومد زخمی و داغون 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
من رفتم خروشان تو دریاچه مثلا موجش تمام رونهای پام و پشتم  زخم و پوست شد سیماناش رو تمیز نکرده ...

واااااای واقعا؟؟؟اصلارسیدگی نمیکنن فقط الکی پول میگیرن

خدایاشکرت

شما سعی کن زمستون بری تابستون وعید شلوغه و خروشان وایرانیان وآفتاب به خوبی موجهای ابی نیس

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم  
شما سعی کن زمستون بری تابستون وعید شلوغه و خروشان وایرانیان به خوبی موجهای ابی نیس

عیدی مسافرت نرفتیم عزیزم دلم گرفته گفتم برم یکم دلم بازبشه

خدایاشکرت

خروشان اصلا استاندارد نیس ما چهار نفری رفتیم هرکدوممون یه بلایی سرمون اومد

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم  
عیدی مسافرت نرفتیم عزیزم دلم گرفته گفتم برم یکم دلم بازبشه

من پارسال عید بخاطر فامیلمون رفتم بلیطش 50بود وفوق العاده شلوغ پشیمون شدم از رفتنم

[QUOTE=56027619]وای چیشد؟؟؟[/QUOTEدست وپامون زخمی و کبود شد وتو سرسره گیر کرده بودیم