2777
2789

زندگی چیز عجیبیه خیلی عجیب ۴ سال دانشگاه تموم شد دیروز آخرین امتحانشو دادم ولی موقع امتحان دادن داشت قلبم مچاله میشد توی همین دانشگاه باعشق زندگیم آشناشدم بهترین روزا رو توی ترم ۳ و۴ سپری کردم اون موقع لاغرتر وخیلییی خوش تیپ تراز الان بودم تا ترم ۴ خیلی کم تو دانشگاه درس میخوندم وفقط به خودم تیپ وهیکلم میرسیدم دختر خوشگله دانشکده بودم 

برام خاستگار اومد بهش گفتم اینم بگم رشتشو دوست نداشت کلا براش درس خوندن مهم نبود خیلییی دوستش داشتم کنارش بهترین لحظات روداشتم اون دختر کوچولوی خوشحال بودم اما مامان بابام میگفتند بااااید ازدواج کنی خیلی میخوادت باید بیاد خواستگاری اون بین چند تا خواستگار پیگیر داشتم بهش گفتم گفت فعلا شرایطشو ندارم گذشتتتت تا

یه روز سر جلسه امتحانی که همه داشتند سرش تقلب میکردند وافتضاااح سخت بودو استاد سخت گیری هم داشت از من واون تقلب گرفتند درست روز دوشنبه ۶آذر۱۴۰۲ اون روز اونقدررر گریه کردم که چرا درس نمیخونی نمیزاری منم نمیزاری درس بخونم وبا زندگیت میخوای چیکار کنی نه درس میخونی نه کار میکنی

خُدٰایٰاپَنٰاه‌بٰاش؛کِه‌جُزتوپَنٰاهی‌نیست'✨️🫀🤍🗽 میرَقصانَم‌زِندِگی‌را‌بِه‌سازَ‌آرِزو‌هایَم 🌱💚A girl who loves chocolate 🍫😋 ؛. به شیطونیم معروفم😜 چشم خوشگله کی بودم من 👀معلومه مهدی😌                                         به شدددت قرتی💅💃🏻     

خب

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واییییییییییی درکت میکنم منم همیچن حسی داشته باشم 

واقعا سخته 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشت و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری:)

خلاصه گفتم یکاری بکن دیگه از فرداش نیومد دانشگاه هیچ خبری هم نداد که کجاست وداره چیکار میکنه زنگ میزدم جواب نمیداد

خُدٰایٰاپَنٰاه‌بٰاش؛کِه‌جُزتوپَنٰاهی‌نیست'✨️🫀🤍🗽 میرَقصانَم‌زِندِگی‌را‌بِه‌سازَ‌آرِزو‌هایَم 🌱💚A girl who loves chocolate 🍫😋 ؛. به شیطونیم معروفم😜 چشم خوشگله کی بودم من 👀معلومه مهدی😌                                         به شدددت قرتی💅💃🏻     

منی که تمام گوشه گوشه دانشگاه ازش خاطره داشتم توی مسیر سلف آمفی تاتر وای داشتم از غصه دغ میکردم بغض بودم میزدم زیر گریه دوهفته تمووووم داشتم پر پر میشدم زنگ میزدم جواب نمیداد خبری ازش نبود

دانشگاه دولتی بودین ؟

اره

لایک کنین بعدا بیام بخونم

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️