خب گفتم دیگه این یکی دوماه تا آذر ماه تحمل کن،بعدم اگه می حوای خونه بخری عید خونه ارزون میشه بیا بخر ...
چرا عید ارزون میشه مگه الانم افت قیمت نداشتن
واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام ! اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
به جز مسئله جنگ، تهران مشکله بی آبی هم داره. اگه خدایی نکرده جنگ شد باز شما خونتون یه شهر دیگست جاتو ...
این هفته بارش بارانها پیش بینی کردن شروع میشه
نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل ونتانیاهواست....... تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.
دوستم قبل جنگ بهم گفت وند روز دیگه جنگه واقعا شد ماه پیش خونشو فروخت گفت تو شهروبور کریستال هروی داری طلا کن خب الان کشید بالا حرف بعذیشم گفت عید خونه ارزون میشه
ماه پیش گفت دیگه کشید بالا الان بیشتر بشه یا نه نمیدونم ولی یه ریزش طلا کم داربم ولی کی نمیدونم شاید بعد سی روز که ماشه فعال شده یا هرچی من علم ندارم چیزی که شنیده ام مطمئنم از طرفم گفتم