2777
2789
عنوان

عشق يا پول⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 30 پست
عشقایلان ماسکم باشه ولی دوسش نداشته باشی لذتی نمیبری این بهم ثابت شده

اينو ميدونم وقتى به كسى حس نداشته باشى چجوريه:))

این کاربر وجود خارجی ندارد.(این اکانت چند کاربره است دوستان)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه پولداره آدم خوبی هست میدونی بخاطر پولش و موقعیتش بهت خیانت نمیکنه جنبه داره .اونو انتخاب کن بنظرم .اگه عشق هم وضع خوبه میتونه زندگی معمولی برات بسازه اونم میتونی انتخاب کنی ولی اگه وضع مالیش اصلا خوب نیست بنظرم قیدشو بزن چون تو فقر عشق هم تبدیل به نفرت میشه .بچه های امروزی مثا نسل قبل نیستن تحملشون کمه

اخه چقدر بی پول باشه یا چقدر عاشقش باشم .

بى پول كه دستش به دهنش ميرسه

ولى مثلا ماشين نداره خونه نداره

از ٧سالگيم تا ١٠سالگيم سه سال همسايه بوديم باهاشون هميشه حمايتم ميكرد و منم از اونموقع دوسش داشتم بعد كه بزرگ شدم به مامانم گفتم گفت به اين حست ميگن عشق🥲

اينو ميدونم وقتى به كسى حس نداشته باشى چجوريه:))

حس نداشته باشی بهش از همه چیش حالت بهم میخوره بعد ی مدت زندگی جهنم میشه طرف پیامبرم باشه ولی حسی نداشته باشی بهش

تو رابطه جنسیت به مشکل میخوری 

نمیتونی بهش از ته دل محبت کنی همش زوریه

بعد ی مدت حالت ازش بهم میخوره کلا

هر دو مکمل همن

من يكيو دوسش دارم از بچگى كه پولدار نيس اينم بگم از احساساتم نسبت به خودش خبر نداره

يه خاستگار هم دارم خيلى پولداره

بين دو راهى عجيبى موندم كه برم سراغ عشق يا پول

اگه پولداره آدم خوبی هست میدونی بخاطر پولش و موقعیتش بهت خیانت نمیکنه جنبه داره .اونو انتخاب کن بنظر ...

پولداره رو دقيق نميشناسم فقط ميدونم مامانش خيلى اذيت شده از دست باباش اينم چند بارى ميخواسته از مامانش كه طلاق بگيره و راحت شه از ظلمو كه پدرش در حق مادرش ميكنه

پولداره رو فقط قبافشو ديدم و اون موردى كه بالا گفتمو ميدونم همين

حس نداشته باشی بهش از همه چیش حالت بهم میخوره بعد ی مدت زندگی جهنم میشه طرف پیامبرم باشه ولی حسی ندا ...

تجربش كردم ميفهمم..

پولداره رو دقيق نميشناسم فقط ميدونم مامانش خيلى اذيت شده از دست باباش اينم چند بارى ميخواسته از ماما ...

منطقی به قضیه نگاه کن .ببین در کنار کدوم آسایش  و رفاه بیشتری داره .خیلی ها با عشق ازدواج کردن ۱ سال نگذشته با نفرت جدا شدن . عشق های امروزی  اونقدرام بادوام نیست .با منطقت به قضیه نگاه کن نه احساسی

کدوم اخلاقش بهتره و از نظر روانی سالم تره؟

دوتاشونم تروماى بچگى خيلى زياد داشتن

مثلا اونى كه دوسش دارم از وقتى كه چششو باز كرده پدر مادرش تو جنگ بودن باهم و هميشه اينارم كتك ميزده پدرشون ولى بعد اينكه اين ١٨سالش ميشه ميزاره ميره از خونشون و تا الان كه ٢٧سالشه به خونشون برنگشته

هيچ حمايتى از طرف پدر مادرشم نداره حتى خرجشونم ميده

پولداره هم كه باباش رسما يه روانى بدرد نخوره كه هميشه با مامانش دعوا داشته و چند بارى انقد كتكش زده بوده كه تا حد مرگ مامانش رفته بوده بعد اينكه اينم ميدونم باباش نزاشته بره سربازيو دانشگاه و عملا حس ميكنم هيچ اختيارى از خودش نداره

ولى اونجور كه تعريف ميكنن انگار پسره خودش خيلى مظلومه

ولى خب هر چى كه باشه حس ميكنم هيچ اختيارى از خودش نداره

خلاصه كه نميدونم چه تصميمى درسته دوتاشون تروما زياد داشتن و ممكنه به منم صدمه بزنن و عقده داشته باشن هرچند اونى كه دوسش دارمو مثل كف دستم ميشناسمش و ميدونم همش تو خودش ميريزه و هيچوقت بروزش نداده تا الان

نميدونم واقعا موندم