2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یکم پول داشتم رفتم یدونه زنجیر نازک خریدم یک گرم و ۹۸۰ صوته دیروز شد ۲۱و ۳۰۰

من که نزدیک پنجاه گرم داشتم گرمی دو خورده ای دادم برای کاری که ورشکست شدیم🥴

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

طلا میشه آب و نون 

چرا حرفی از خوراکی ها نمیزنید ک نیاز اصلی  بدن هر آدمه

میدونین هر زن  باید در روز یه مشت چهار مغز بخوره 

دوستان ممنون میشم صلواتی برای شهید سجاد زبرجدی و شهید ابراهیم هادی بفرستید🙏🏻🌺

اره بعد از اینکه من دیروز ۸۳۰۰ فروختم 😒

من ۷ونیم فروختم فرداش شد ۸ من چی بگم الان شد ۹😭😭😭😭

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
به خاطر تمام شدن ۶۰ روزهخبری نشه پایین میاد انشالاه

این مهلت ۶۰ روزه چیه که تو نی نی سایت دارن میگن ؟ اتش بس بدون شرط و شرط و مهلت و ... انحام شد .اونا گفتم ما نمیزنیم شما هم نزن . مهلت ۶۰ روزه تعیین نشده .

من هر روز خبرها رو میخونم همچین چیزی ندیدم

من تقریبا یه ماه پیش فوختم ۳۵ گرم از ۶۸۰۰ با دو تا سکه از ۶۹ تومن الان بود ۱۷۰ تومن بیشتر میشد دادم ...

اره منم ماشین خریدم 

باشه اشکال نداره باز از ماشین استفاده میکنیم 

اصلا طلا بشه ۲۰ میلیون چه سودی برای ما داشت 

من که نزدیک پنجاه گرم داشتم گرمی دو خورده ای دادم برای کاری که ورشکست شدیم🥴

منم سال ۹۹ بود کل طلاهامو فروختم فقط سرویس عروسم ۶۰ گرم بود با ۳ تا النگو و گوشواره 

همش ضررگردیم ورشکست شدیم

ولی خوبیش اینه همسرم تا دستش میاد طلا میخره ولی باز چاله چوله هایی داریم میفروشه پرشون میکنه