2777
2789
عنوان

بیاید لطفااا میخوام فردا شب برم ی مراسمی ک همه حسودام

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پوستم سفیده میخوام کرم نخودی بزنم سرخابی خیلی بهم میاد صورتی چرک تا حالا نزدم ولی صورتی ک زدم بهم او ...

اگه سفیدی که همه رنگی میاد

رنگ زرشکی و جگری هم قشنگه

صورتی چرک ملایم تر و لایت تره

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

اگه سفیدی که همه رنگی میادرنگ زرشکی و جگری هم قشنگهصورتی چرک ملایم تر و لایت تره

خب هر سه تاش بهم میاد خب سرخابی بیشتر ولی بنظرت تو این آدمای اطرافم ک گفتم زننده نمیشم 

هر بژی کورد ✌

خب هر سه تاش بهم میاد خب سرخابی بیشتر ولی بنظرت تو این آدمای اطرافم ک گفتم زننده نمیشم

یه چیزی اسی

لباست بنفش تیره اس شالت آبی. چرا این رنگ لاک هارو انتخاب کردی؟

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

یه چیزی اسیلباست بنفش تیره اس شالت آبی. چرا این رنگ لاک هارو انتخاب کردی؟

رنگ رژ و لاک با هم 

پس چ رنگی امتخاب کنم 

سرخابی خیلی بهم میاد 

صورتی چرک امتحان نکردم هنوز ولی چون سن رو میاره پایین و ملیح نشون میده انتخاب کردمشون

هر بژی کورد ✌

رنگ رژ و لاک با هم پس چ رنگی امتخاب کنم سرخابی خیلی بهم میاد صورتی چرک امتحان نکردم هنوز ولی چون سن ...

پس رنگ شالت رو عوض کن این شکلی شبیه جعبه مداد رنگی میشی

شالت توی همون طیف صورتی انتخاب کن. لاک هم صورتی چرک بهتره