ببینید مراسمه نامزدی هست تو تالار گرفتن خو حالا ببینید همه حسودام ک پسر خاله ها و دختر خاله ها و خاله پارتنرم ک مخالف ازدواج ما هستن و هر جا میرن بدگوییمو میکنن هستن تو این نامزدی
حالا من بنظرتون لاک و رژم رو سرخابی بزنم یا صورتی چرک ؟؟؟
پوستم سفیده میخوام کرم نخودی بزنم سرخابی خیلی بهم میاد صورتی چرک تا حالا نزدم ولی صورتی ک زدم بهم او ...
اگه سفیدی که همه رنگی میاد
رنگ زرشکی و جگری هم قشنگه
صورتی چرک ملایم تر و لایت تره
به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگرمجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
خب هر سه تاش بهم میاد خب سرخابی بیشتر ولی بنظرت تو این آدمای اطرافم ک گفتم زننده نمیشم
یه چیزی اسی
لباست بنفش تیره اس شالت آبی. چرا این رنگ لاک هارو انتخاب کردی؟
به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگرمجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
رنگ رژ و لاک با هم پس چ رنگی امتخاب کنم سرخابی خیلی بهم میاد صورتی چرک امتحان نکردم هنوز ولی چون سن ...
پس رنگ شالت رو عوض کن این شکلی شبیه جعبه مداد رنگی میشی
شالت توی همون طیف صورتی انتخاب کن. لاک هم صورتی چرک بهتره