2777
2789

طراحی دوخت یا کامپیوتر یا حسابداری مشکلش چیه که به هرکسی میگم برو این رشته سکوت میکنه میگه نظری میخام 

کاردانش بعداز دیپلم مشغول به کار میشی ولی نظری باید چندسال دانشگاه بری تا بتونی شاغل بشی 

اینطور نیست مگه ؟؟؟؟ میشه روشنم کنید 

من به اصرار پدرم رفتم انسانی ولی علاقم طراحی دوخت بود بخاطر خرج بالاش نذاشت این رشته رو بخونم منم سوم دبیرستان ترک تحصیل کردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب معمولا بچه های با معدل پایین یا اونایی که قبل دیپلم‌ شوهر میکنند میرن کاردانش و فنی حرفه ای پرستیژش هم اونقدر بالا نیست وقتی به یکی که معدلش خوبه یا برای کنکور و تحصیلات دانشگاهی جدیه اینو بگی یا جدیت نمیگیره یا ناراحت میشه فکر میکنه کنایه زدی

عزیزم

من با شما موافقم

متاسفانه خیلیا با رویای پزشکیو وکالت و... میرن نظری.  ولی در نهایت یا رشته مناسب قبول نمیشن یا بعدش بیکار میمونن

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

[QUOTE=393718909]بلخره کدوم بهتره راهنمایی کنید دارم ادامه تحصیل میدم[/QUOTEمن کاردانش دوست دارم عاش ...

خب برو خیاطی آزاد

باور کن بهتر از مدرسه ست

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.