2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه گفتی زنگ بزنی فوش بدیم خوبه من تجربه کردم ادم خالی میشهولی با مشاورم صحبت کن فک میکنی موثر نیس ...

خیلی دوست دارم ولی از طرفی نمیخوام ضعفمو ببینه، بفهمه چقدر آزارم داده 

روزها که سر کارم میشه تحمل کنم ولی شبو چکار کنم؟؟

شبا یه گل گاوزبان دم کن بخور 

بشین افکارت رو بنویس 

یه ۵ دقیقه مدیتیشن بکن 

گوشی رو بذار رو پرواز و آنقدر کتاب بخون تا خوابت ببره

شبا یه گل گاوزبان دم کن بخور بشین افکارت رو بنویس یه ۵ دقیقه مدیتیشن بکن گوشی رو بذار رو پرواز و آنق ...

تو خونه خودم همین کارا میکردم ولی الان خونه مامانم سختمه، انگار غریبه ام، سخته بعد این همه سال استقلال برگشتم خونه پدری

تو خونه خودم همین کارا میکردم ولی الان خونه مامانم سختمه، انگار غریبه ام، سخته بعد این همه سال استقل ...

نمیشه بری خونت تا وقتی طلاق بگیرید؟

اتاق جدا نداری خونه مادرت؟ طبق شرایط یه روتین برای خوابت قرار بده، حالا گل گاو زبان نشد به دمنوش دیگه 

کتاب نشد ، پادکست با هندزفری 

ولی حتما گوشی رو بذار یک ساعت قبل خواب کنار

این روز ها میگذره، روز های خوب میاد فقط تو میمونی و آسیبی که با فکر کردن به خودت زدی

نمیشه بری خونت تا وقتی طلاق بگیرید؟اتاق جدا نداری خونه مادرت؟ طبق شرایط یه روتین برای خوابت قرار بده ...

نه عزیزم اونجا را ترک کردم، نمیتونستم تحملش کنم، چرا اتاق جدا که هست ولی فقط مال من نیست، اره باید بپذیرم دیگه زندگیم مثل سابق نمیشه، باید تغییر بدم روتینمو

بعد با امام زمان عج هم زیاد حرف بزندرد و دل کن، کمک بخواه شک نکن صدات رو میشنون آقا و جوابت رو میدن ...

مرسی عزیزم، چشم حتما، کاش خدا و بندگان برگزیده اش کمکم کنن از این بحران بگذرم..

سلام 

یه مشاور میشناسم فقط بدرد کسایی میخوره که نمیتونن زیاد برای مشاوره هزینه کنند از طرفی دنبال یه مشاور خوب هستن!

ایشون خیلی با انصاف هستن و شرایط خیلی خوبی رو برای کسایی که مشکل مالی دارند فراهم میکنن در کل هوای مراجعه کنندهاشون رو دارند.

از طرفی کلی رضایت تو کانال رضایت مندی شون هست 

گفتم این طوری منم کمکی کرده باشم چون تو این سایت خیلی ها شرایط مشاوره حضوری رو با این هزینه ها ندارند

ایدی رو بیکا P_z_314_70

ایدی تلگر ام consultation4