2777
2789
عنوان

ده ساله های الان چقدر بد شدن

324 بازدید | 30 پست

بیرون بودم یه سه تا دختر فکر کنم ۹ ساله

دوتا لاغر یکی تپل با تیشرت و شلوار وایساده بودن

من بغلشون بودم پرسیدن فلان کوچه کجاس:/

گفتم فلان جا با دست نشون دادم داشت میرفت گفتم میخایید من بیام شما کوچولیین گم نشین

یهو یکیشون برگشت گفت ببیننن ما از بزرگا بیشتر می فهمیم دیگگگگگ اون‌یکی شون برگشت گفت ک بعدشم ۱۳ ساله های الان بچه نیستن گفتم مگه تو ۱۳ سالته😐😐😐😐گفت آره متولد ۹۳ ام ۱۳ سالمه

اوضاع ریاضی شونم خرابه

داشت میرفتن باز یکی شون برگشت داد زد خودتتتتت چندسالته پیرزن😐😐

حالا من خودم ۱۶ سالمه ولی قیافم بیشتر میزنه

خداوکیلی من غلط کنم دیگ ب اینا محبت کنم

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جو گرفتتشون

چندشم شد والا 

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

چقد بدم میاد ازشون خیلی رو مخن😐

حالم بهمخورد خدایی

انتظار اینو نداشتم بگی ۱۶ سالته💔

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

🤣🤣🤣🤣خودتم که سنی نداشتی

بابا من چون موهام رنگه آرایش میکنم بیشتر میزنم 

حالا نمیدونم چرا فک کردن پیرزنم

اینا همونایی اند که میان نی نی سایت میگن ما از زنای دکتر و چهل ساله بیشتر میفهمیم

🤣🤣🤣

نسل جدید به نظر من برخلاف تصور مردم نه تنها باهوش تر و عاقل تر نیستن.

بلکه اغلب گستاخ و کم عقل و پر ادعا هستن.

اکثرشون هم بلوغ زودرس دارن

انگار مادر و پدرهاشون با خرج کردن های بی حد و حساب فقط میخوان کمبودهای تربیتی بچه هاشونو بپوشونن.

بچن بابا ولش🤣🤦‍♀️

خندم گرف بخدا