2777
2789

سلامم خانما

پیرو تاپیک های قبلیم که توضیح دادم ما قرار بود 

۱۹ ام عروسی کنیم بریم سر زندگیمون 

همه چی آماده خونه جهاز چیدیم تالار آتلیه مزون و...

که عمو همسرم جوون و ناگهانی فوت کرد هفته پیش 

و داغشون سنگینه واقعا خسته شدم ۸ ماهه میخوایم بریم سر زندگیمون جور نمیشه از لحظه شماری و انتظار و بلاتکلیفی و رفت آمد 

(راهمون ۳ ساعت با شهر همسرم فاصله هست)

ما قرار شد به پیشنهاد خودم هفته دیگه بریم خرید و ارایشگاه و لباس عروسم بپوشم عمارت فیلمیرداری و عکس برداری بعدم ی مسافرت ماه عسل بریم و بیایم سر زندگیمون 

اما باز ته دلم میترسم در آینده پشیمون یشم 

از طرفی هم خسته شدم از رفت و آمد شهرامون از هم ۳ ساعت فاصله داره خونه خودم خالیه از طرفی بقیه فامیل هی میگن وای نه ما منتظر مراسمیم و...

چ کنم خانما 

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مراسم بگیر بعضی فرصتا زندگی فقط یک باره عزیزم

احه فامیل درست حسابی هم تداریم همه درب داغون

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

به نظر من صبر کن اگه میتونی تا بعد عید نوروز

اصلا نمیتونیم 

خونه اجاره کردیم 

یک هفته بعد از چهلم برید اجازه بگیرید از خانواده عمو هم عصر خواهی کنید و جشن بگیرید

خانواده همو که هیچی پدر داماد برادرش فوت شده ها...۴۰ روز بعد خیلی زوده واسع درجه ۱

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...
برین خونتون بعد دوسه ماه مراسم بگیرین

فرهنگ اینجا قبول نمیکنه اصلا 

ضایس

خانواده همو که هیچی پدر داماد برادرش فوت شده ها...۴۰ روز بعد خیلی زوده واسع درجه ۱

اصلا قبول نمیکنن