2777
2789
عنوان

مرده زایی با جادو امکان داره⁉️💔

151 بازدید | 21 پست

🥺🥺🥺مثلا یکی همزاد بد داشته باشه یا جنسیت عاشق یا طلسم و جادو بعد باردار باشه بچشم تو شکمش سالم و سلامته و هر روز همون موجودات بهش انرژی‌ منفی بدن که بچت نمیمونه بچت میمیره فلان میشه 😖🥺 ؟میتونن به بچه آسیب بزنن در صورتی م بچه تکوناش منظمه 😪🥺

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زور خدا از همه بیشتره همه برات نخوان خدا برات بخواد کافیه🌱

بله امکانش هست من یه جایی شنیدم اونایی که همزاد دارن ومسخر کردن اگه کار بدی انجام بدن یا حرف همزادو ...

از کجا شنیدی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردارزایی با جادو ، چشم سوم ، چشم برزخی ، طی الارض و.... یا خدا اینا دیگه چیه اعتقاد دارین بهش ، همش ...

😂دیوانه ایم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مردارزایی با جادو ، چشم سوم ، چشم برزخی ، طی الارض و.... یا خدا اینا دیگه چیه اعتقاد دارین بهش ، همش ...

بعضیا با این چیزا مشکلشون حل شده بعضیا سبب هستن 

سبحان الله وبحمده سبحان الله العظیم   
بعضیا با این چیزا مشکلشون حل شده بعضیا سبب هستن

حتی بعضی از بودایی ها از مجسمه بودا شفاعت گرفتن ، پس اونم سبب هستش . حتی خیلی از بت پرستان از مکانهای مذهبی و زیارتگاه شون حاجت گرفتن پس اونا هم حق دارن

?Siz benim niye içtiğimi nerden bileceksiniz 

حتی بعضی از بودایی ها از مجسمه بودا شفاعت گرفتن ، پس اونم سبب هستش . حتی خیلی از بت پرستان از مکانها ...

حضرت عیسی مرده هارو زنده میکرد اونم از طرف خدا اینم دروغه

سبحان الله وبحمده سبحان الله العظیم