2777
2789
عنوان

کاشت ابرو

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم ، رنسانس رفتم خوب شد اما الان تو فاز ریزشه بعد از 4 ماه دوباره رشد میکنه

هزینش چقدر شد؟

الان ابروت خیلی ریخته؟ججوری شده؟ مثلا مهمونی اینا بخوای بری اکی نیس؟

♥️♥️

هزینش چقدر شد؟الان ابروت خیلی ریخته؟ججوری شده؟ مثلا مهمونی اینا بخوای بری اکی نیس؟

بجز عمل یه مقدارم هزینه دارو و آزمایشم شد من کلا 25 هزینه ام شد اما نتیجشو دوس دارم چون اصلا ابرو نداشتم نه اونجوری نیست که جایی نتونم برم کلا 30 یا 40 درصدش ریخته که اونم موقتیه چون کنارش دارم داروی تقویت کننده موی ابرو استفاده میکنم اما خیلی واسم مهم بود که موقه برداشت فلپ هیچ دردی حس نکنم دوستم یه کلینیک دیگه رفته بود گفت جیغ میزدم از شدت درد اما خداروشکر من به هیچ وجه حتی ثانیه ای درد حین کار و بعدش که اثر داروی بیحسی رفت احساس نکردم

ممنون عزیزم ، رنسانس رفتم خوب شد اما الان تو فاز ریزشه بعد از 4 ماه دوباره رشد میکنه

من اوایل فکر میکردم فقط تبلیغاته و کارشون خوب نیس اما بعد اینکه وارد کلینیک شدم خیلی خوب به همه سوالام در مورد کاشت جواب دادن پرسنل واقعا عالی بودن حتی من کلی استرس داشتم خانوم دکتر خیلی با دقت و ظرافت بخیه زد یعنی الان یه ذره هم جای بخیه نمیبینم وقتی هم فلپ رو برداشتن من حس نکردم یه جوری بود که دکتر گفت برداشت فلپ رو انجام دادم تموم شد باور نمیکردم اما بدن با بدن فرق داره مثلا دوستم خیلی اذیت شده بود اما یه جای دیگه کاشت انجام داده بود ، طراحی هم که من انقد وسواس داشتم و اذیتشون کردم که حد نداره خودکارو گرفتم و خودم طراحی ابروهامو انجام دادم کاملا طبق سلیقه خودم کار انجام شد الانم به هیچ عنوان سیخ سیخی و رو هوا نیست ابروهام ، خواب کاملا طبیعی داره فقط اینکه یه مقدار خالی شده اذیتم میکنه که اونم موقتیه بعد 4 ماه رشدش شروع میشه

امیدوارم

آبجیم و یکی از فامیلامون هم پریروز انجام دادن از پشت سر که در آوردن واسه کاشت و بخیه زدن اون ناحیه درد داره و مراقبت لازم داره که دکتر بهتون میگن چکار کنین

اصلا درد نداره 

فقد موقعی بیحسی میزنن بگو اهسته بزنن مث گاو فشار ندن تو سرت 

بعدش بگو تار نازک بردارن  کلفت و زمخت بعدا پشیمون میشییی

این کاربری دست ۳نفره، وقتی ج کامنت میدین در کنارش لایکم نکنید! 
من اوایل فکر میکردم فقط تبلیغاته و کارشون خوب نیس اما بعد اینکه وارد کلینیک شدم خیلی خوب به همه سوال ...

چقدر خوب واقعا

منم خیلی دوس دارم برم فقط مشکلم اینه که تتو دارم  ومدل تتو رو‌دوس ندارم که بخوام رو‌همون کاشت انجام بدم باید ریموو کنم فک‌کنم

همون رنسانس سعادت اباد رفتین درسته؟چندساعت کارتون طول کشید؟

♥️♥️

مبارکتون باشه به سلامتی و شادی 😊راضی هستین ؟منم خیلی دوست دارم انجام بدم ولی خوب چهرم بیبی فیسه و ک ...

بنظرم خیلی از میکروبلیدینگ و تتو بهتره اتفاقا چهره جوون تر میشه 

چقدر خوب واقعامنم خیلی دوس دارم برم فقط مشکلم اینه که تتو دارم ومدل تتو رو‌دوس ندارم که بخوام رو‌هم ...

خب قبلش باید تتو رو ریموو کنید بله همونجا رفتم من چون پرتراکم میخواستم و طراحی ابروم یه مقدار طول کشید بخاطر وسواسی که داشتم از ساعت 8 صبح تا 4 عصر طول کشید اما بقیه که همزمان با من اومدن 5-6 ساعت بیشتر کاشتشون طول نکشید