2777
2789
وای منم اینطورم دارم خیلی اذیت میشم

خب کسی رو نداری برات بپزه و بفرسته؟! 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا میفرستن خیلی وزن کم کردم ۴ کیلو کم کردم تو دوماه بارداری

منم کم کردم و بعدش برگشت. 

نگران نباش. 

اگر دلت غذای خاصی میخواد بگو برات بپزن. 

اگر غذای بیرون دلت میبره،  بخر و. نوش جان کن. 

اگر هیچی نتونستی بخوری،  بالا اوردی،  بی حال شدی،  برو سرم بزن. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

باشه گلم مرسی🩷🥲

خیلی زود این روزات میگذره. 

من گاهی خیلی اذیت میشدم 14 معصوم رو صدا میزدم واقعا دلم اروم میشد. 

توماه رمضون بود و ویار شدیدم،  میزدم جزخوانی تو حرم امام رضا.  اونم ارامش میداد بهم. 

ذکر شمار دستم میگرفتم و صلوات میفرستادم. 

افطار میرفتیم خونه مامانم.  من که روزه نبودم.  همسرم میگرفت. 

مامانم بخاطر من سحری رو صبح میذاشت، که بوش تاغروب از خونه بره. 

یک شب برنجش مونده بود، بعد افطار گذاشت حالم واقعا بد شد. 😭😭😭😭گفتم به همسرم پاشو بریم بیرون،  تابرنج اماده بشه و بیاییم ببریم. 

ولی گذشت و خداروشکر به خیر گذشت. 

فقط به خودت گشنگی نده. و بگو برات غذا بیارن. 

آش،  ابگوشت،  حلیم،  کله پاچه،  غذا پلویی، خورشتی،  نونی،  ساندویچی هرچی دلت کشید بگو برات بیارن. 🌹

خیلی زود این روزات میگذره. من گاهی خیلی اذیت میشدم 14 معصوم رو صدا میزدم واقعا دلم اروم میشد. توماه ...

چشم عزیزم مرسی  خیلی فشار میاد بهم برا غذا خوردن بد غذا شدم قبلاً بودم الان بدتر 

چشم عزیزم مرسی خیلی فشار میاد بهم برا غذا خوردن بد غذا شدم قبلاً بودم الان بدتر

هرچی دلت میبره بخور

ممکنه مثلا میوه بیشتر بتونی بخوری. سیب مثلا. 

ابمیوه. 

یا تنقلاتی مثل کشمش، نخودچی،  بادوم زمینی، بادوم درختی. 

اگرم نتونستی اذیت نده خودتو. تونستی برو سرم بزن که انرژی داشته باشی. 

هرچی دلت میبره بخورممکنه مثلا میوه بیشتر بتونی بخوری. سیب مثلا. ابمیوه. یا تنقلاتی مثل کشمش، نخودچی، ...

اره باید اینکار را کنم 

گلم میگم نمیدونی تو بارداری کلا چند تا آزمایش و سونوگرافی هست ؟

اره باید اینکار را کنم گلم میگم نمیدونی تو بارداری کلا چند تا آزمایش و سونوگرافی هست ؟

من زیاد روشون زوم نبودم و مهم نبود برام. 

ان تی رو به اصرار دکتر رفتم. 

آنومالی رو نرفتم. 

خطاشون زیاده و ریسک هم دارن. 

به خدا توکل کردم و خودمو عذاب ندادم. 

ازمایش دیابت تو 28 هفتگی با گلوکز داره که باز اینم انجام ندادم و گفتم دکتر ازمایش ساده اش رو بنویسه. 

32 هفتگی هم وضعیت رشد جنین داره. 

این وسط ها ممکنه مثلا دل درد بگیری، لک ببینی، دکتر بفرسته سونو. 

خواستی بزن نت دقیقش رو بهت میگه. 

هرچی دلت میبره بخورممکنه مثلا میوه بیشتر بتونی بخوری. سیب مثلا. ابمیوه. یا تنقلاتی مثل کشمش، نخودچی، ...

سلام خوبین گلم

من حالت تهوع ندارم اینجوری که شما میگین به بوی غذاهم حساس نشدم فقط دلم به تنقلات نیست میوه میتونم بخورم ناهارم هرچی باشه میخورم هیچی حالمو بدنمیکنه امروز شدم دوماه کامل بنظرتون طبیعیه این حالت؟غذای ادویه دار ورستورانی برا خوب نیست مجبورم خودم کم وبیش یه چیزی درست میکنم

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷دوازده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔امروز تاریخ ١۴۰۴/۰۵/۰١ هستش که انتقال جنین انجام دادم وباتوکل برخدا وائمه بدون استرس این روزا رو سر میکنم🙏دوهفته گذشت از انتقالم امروز ١۴۰۴/۰۵/١۵ هستش ازمایش بتا دادم کلی چشم انتظاری کشیدم تاجوابش اومد ومن مثبت شدم خدایاااااا شکرت بالاخره منم مامان شدم😍😍😍١۴۰۴/۰۵/١٩ تواین تاریخ مجدد ازمایش بتا رو تکرار کردم والهی شکر تیتر بتام بالا رفته بود😍روزها گذشت درانتظار شنیدن صدای قلب کوچولوی توی شکمم بالاخره روز سونو فرا رسید امروز١۴۰۴/۰۶/۰۵ هستش وقتی سونو شدم یهو دکتر صدای قلبش رو برام پخش کرد ومن اون لحظه تو آسمونا بودم😢😢الان چهارماه از اون روزا میگذره و فهمیدم جنسیت نی نی تو دلیم گل دختره😍😍😍خدایا بابت تمام این مدتی که همراهم بودی و نذاشتی تو غربت وتهایی بهم سخت بگذره واین روزا رو به راحتی سپری کنم سپاسگزارم ازت😘😘😘

سلام خوبین گلممن حالت تهوع ندارم اینجوری که شما میگین به بوی غذاهم حساس نشدم فقط دلم به تنقلات نیست ...

سلام

عالیه عزیزم

شما بنده برگزیده خدایی. 😂😂😂😂😂

هیچ ایرادی نداره و نگران نباش. 

خیلی ها مثل شما هستن. 

میتونی با طب سنتی معتبر هم مشورت کن،  خوب راهنماییت میکنه. 

به من یه برگه داده بود،  میگفت اینو رعایت کن هیچ مشکلی برات پیش نمیاد. 

اون اوایل لکه بینی داشتم و نسخه مخصوص رو داد. 

الانم مشکلی پیش بیاد و پیام بدم، راهکار میده و راضی ام ازش.