2777
2789
عنوان

بچه هاا یه لحظه میاین یه چی بپرسم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 31 پست
خیلی کمه تازه سیاه و اینام نیس بیشتر زرد و یکم سرخ ایناس

خب پس غسل نمیخواد فقط واسه نماز تمییز کن خودتو

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

اگه بعد چن روز همینجور ادامه دادی و احساس ضعف و سستی میکنی و نمیتونی دیگه هر روز بری حموم نیتونی به جای عسل با آب تیمم کنی که بدل از غسل بشه ولی وضو برای هر نماز رو باید با آب بگیری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بعد چن روز همینجور ادامه دادی و احساس ضعف و سستی میکنی و نمیتونی دیگه هر روز بری حموم نیتونی به ...

عهه جدی میشه با آب تیمم کرد من تاحالا نشنیده بودم چه جوریه مثله همون تیمم عادیه؟

کاربر @delbarjannهستم.(مشاوره و برنامه ریزی کنکور)
خیلی کمه تازه سیاه و اینام نیس بیشتر زرد و یکم سرخ ایناس

اگه خیلی کمه باید برا هرناز وضو بگیری و اگه لباست کثیف شده بیندونماز خودتو تمیز کنی

قلیله غسل نداره

الهی شکر..لطفا برای سلامتی همه بچه ها صلوات بفرستید ..ممنون
عهه جدی میشه با آب تیمم کرد من تاحالا نشنیده بودم چه جوریه مثله همون تیمم عادیه؟

با اب که تیمم نمیکنن خواهر 😏

مثلا اگه احساس میکنی اگه بری حموم مریض میشه برو رو سنگی جایی که خاک باشه تیمم کن بعد برو وضو بگیر نمازتو بخون

اگه بعد چن روز همینجور ادامه دادی و احساس ضعف و سستی میکنی و نمیتونی دیگه هر روز بری حموم نیتونی به ...

باآب تیمم؟؟؟!!!!!!!

تیمم روی سنگ و خاک و چوب و ایناس برا وقتی آب نباشه

الهی شکر..لطفا برای سلامتی همه بچه ها صلوات بفرستید ..ممنون
با اب که تیمم نمیکنن خواهر 😏 مثلا اگه احساس میکنی اگه بری حموم مریض میشه برو رو سنگی جایی که خاک ب ...

اهاا فک کردم میگی با آب تیمم کن😂😂🙈 نه مریض که نه ولی شدیدا غصم میگیره مثلا همین امروز صبح حموم بودم الان باز لکه دیدم دوباره بریم حموم من با این موهاااام؟؟؟ ۴ ساعت طول میکشه خشک شه خییلی سخته...چه دردسری افتادم این روزا

کاربر @delbarjannهستم.(مشاوره و برنامه ریزی کنکور)
اهاا فک کردم میگی با آب تیمم کن😂😂🙈 نه مریض که نه ولی شدیدا غصم میگیره مثلا همین امروز صبح حموم بو ...

فقط یه صبح و باید بری حموم نیتزی نیس برا نماز ظهرو شب حموم بری چون لکه ت  از نوع قلیله عستش هر صبح فقط برو حموم و تمام

مام از این شرایطو داشتیم روزه هم میگرفتم