2777
2789

همین اول بگم که به جان مادرم تاپیک کاملا واقعیه و من حوصله اینکه یه سریا بگن فیکه و میخوای پربازدید شی رو ندارم چون خودم حال درستی ندارم و اصلا هم دوست ندارم این تاپیک پربازدید شه فقط مشورت میخوام از دوستان

خواهرم ۱۸ سالشه درسش تموم شده ، سال آخر که بود یه دبیر آقا داشت که من خودم فقط یکبار اون دبیر رو دیدم موقع جلسه اولیا که رفته بودم مدرسشون ، آقای جوونیه و با خواهرم هم رفتارش خوب بود تقریبا ، وقتی درس خواهرم تموم شد بعد از تقریبا ۳ ماه بعد که میشه الان شروع کرده به پیام دادن به خواهرم و پیامای کاملا بی ربط ، خواهرم عکسش پروفایلشه و این آقا به بهونه عکس نوشته سلام فلانی چطوری چقدر تغیر کردی

این تازه پیام خوبشه

پیامای بعدیش این بوده که ( ببینمت ، سلفی بده ، هیکلتو ببینم تغیر کرده یا نه )😐

چرا یه دبیر مرد باید اینطور پیامایی بده؟ نزاشتم جواب بده تا ببینیم این آقا پیاماشو حذف میکنه یا نه که اگه حذف نکرد خودم جوابشو بدم

هنوز تو شوکم از رفتار این دبیر

عکس رو الان میزارم

ما زن‌ها رسم خوبی داریم ، زمانِ سختی ها شروع می‌کنیم به کوتاه کردن؛ کوتاه کردنِ ناخن‌ها، موها، حرف‌ها و رابطه‌ها..

لایک

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عکسو گذاشتم نی نی یار جان مادرت تایید کن

ما زن‌ها رسم خوبی داریم ، زمانِ سختی ها شروع می‌کنیم به کوتاه کردن؛ کوتاه کردنِ ناخن‌ها، موها، حرف‌ها و رابطه‌ها..

من برم گمشم

معلم های مملکت و نگاه🤦‍♀️😐

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

چرا نداره کهمشخصهلاشیهبلاک کنید و تمام

لعنت به مریضای جامعه 

چه آدم بی‌حیایی بلاکش کنین فقطاگه حوصلتون بشه گزارشش بدین بد نیست

خودم باید کاری کنم که دیگه از این غلطا نکنه‌