2777
2789
درک میکنممم عزیزم الهییی خدا صبر بده بهت مادرت الان حالش خوبه ولی اینجوری نکن با خودت خیلی عذاب میکش ...

نه شاغل نیستم همش تو خونه ام حوصله هیچ کاری ندارم همش دوست دارم گریه کنم بخوابم 😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه شاغل نیستم همش تو خونه ام حوصله هیچ کاری ندارم همش دوست دارم گریه کنم بخوابم 😭😭😭😭😭

واییی عزیزم خواهرانه بهت میگم برو پیش روانشناس یا مشاور نمیشه همیشه تو همین حال باشی

شبایی تو زندگیم بود میگفتم دیگه طلوع خورشید رو نمیبینم اماصبح شد...💔

خدا بیامرزه خاله اتو واقعا خیلی سخته دنیا رو سرم آدم خراب شده دنیام سیاه شده🖤💔😭😭😭😭😭

از اون بد تر این که هیچ کسی تو رو درک نمیکنه من تا ۷ روز خالم داشتم می‌سوختم نفسم بالا نمی‌اومد هر روز داره سخت تر میشه کاش یه اتفاق بیفته خالم دوباره بیاد پیشم دیگه  نمیتونم  تحمل کنم  😭😭😭 شب روزم شده گریه به خدا التماس میکنم ولی دیگه فایده نداره انگار خدا دیگه صدامو نمیشنوه 

از اون بد تر این که هیچ کسی تو رو درک نمیکنه من تا ۷ روز خالم داشتم می‌سوختم نفسم بالا نمی‌اومد هر ر ...

دقیقا منم حس حالی هیچی ندارم نه دیگه آرایش دوست دارم کنم نه موهامو رنگ کنم دنیام زندگیم سیاه سیاه شده دلم میخواد منم بمیرم برم پیش مامانم واقعا زندگی کردن نفس کشیدن بدون مامانم سخت زجراوره 💔🖤😔😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭

دقیقا منم حس حالی هیچی ندارم نه دیگه آرایش دوست دارم کنم نه موهامو رنگ کنم دنیام زندگیم سیاه سیاه شد ...

کاش مامانت به خوابت بیاد خاله منم به خواب من  دلم واسش تنگ کاش بیاد دوباره از ته دل بغلش کنم کاش دوباره بر گرد نمیزارم دیگه بره بیرون دیگه تنهاش نمیزارم 😭😭😭

کاش مامانت به خوابت بیاد خاله منم به خواب من دلم واسش تنگ کاش بیاد دوباره از ته دل بغلش کنم کاش دوب ...

عزیزم ان شاالله خدا از زبونت بشنوه یا خدا دل هر دوتامون و شاد کنه منم دلم میخواد مامانم بیاد بخوابم ازش بخوام منو ببخشه منو هلال کنه 🫂🙏🏻🌹💔🖤😔😢😭😭😭😭😭😭😭

دیگه زندگی چه فایده ی داره وقتی مامانم نیست 😭😭😭😭😭😭

فایده داره میتونی هر کار خیری کردی مادرتم تو ثوابش شریک کنی بگی خدایا این کار کردم ثوابش برسه به مادرم کار خیر فقط پول دادن نیست پول دادن یکیش تو هزار جور دیگه میتونی کار خیر انجام بدی

اینجوری باعث خوشحالی مادرت میشی

فایده داره میتونی هر کار خیری کردی مادرتم تو ثوابش شریک کنی بگی خدایا این کار کردم ثوابش برسه به ماد ...

هی خیلی سخته زندگی بدون مامانم نمیدونم حالم اصلا خوب نیست