2777
2789

میگه هیچ ادمی کامل و بدون ایراد پیدا نمیکنید 

و همه ادما ی مشکل یا بیماری ذهنی دارن همشون

باید ببینی بیماری و ترومای اون با بیماری و ترومای تو اوکیه یا نه-نظر شما چیه؟

با توجه ب تاپیک قبلیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با توجه به تاپیک قبلیت که الان خوندم فک کنم مرده خوبی باشه چون اذیت شدنای مادرشو دیده و دلش نمیخاد به زنش سخت بگذره 

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

با توجه به تاپیک قبلیت که الان خوندم فک کنم مرده خوبی باشه چون اذیت شدنای مادرشو دیده و دلش نمیخاد ب ...

اره ولی من اینجوری فکر میکنم ک پدر اون قرار بشه پدربزرگ بچم هر چند میگه خیلی سال از اون ماجرا گذشته 

اره ولی من اینجوری فکر میکنم ک پدر اون قرار بشه پدربزرگ بچم هر چند میگه خیلی سال از اون ماجرا گذشته

الان اخلاقش چه جوریه 

با بقیه باید ببینیش 

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

الان اخلاقش چه جوریه با بقیه باید ببینیش

ببین فامیلا ک خیلی دوسش دارن-میگف مادربزرگم ی گردنبند کرفته از الان میگه این واسه زن توعه  یا وقتی میره خونه از سرکار براش بره قوربونی میکنن و …..

اخلاقشم با من خوبه مثلا من دو روزه ب خاطر شنیدن اینا خیلی رفتم تو مخش یا رفتازم تغییر کرده اما اصن هیچی بهم نکفته و کنار میاد باهام

عزیزم تاپیک قبلمو میخونی لطفا

خوندم الآن ، خشم داره ولی اگر اون خشم رو روی تو خالی نمیکنه اوکیه بنظرم . و اینم از حرف زدنش و رفتارش با تو کامل مشخص میشه ، اگه بهت احترام میزاره و باهات با مهر و محبته فکر نکنم در آینده هم مشکلی ایجاد شه . انشالله هرچی به صلاحته رقم بخوره عزیزم.

ببین فامیلا ک خیلی دوسش دارن-میگف مادربزرگم ی گردنبند کرفته از الان میگه این واسه زن توعه یا وقتی م ...

عزیزممم  حالا ادم تو جوونی یه کاری کرده قرار نیست همه ی عمر خودشو بچه هاش تاوان بدن