2777
2789

پسره خیلی ادم بی تجربه ای به نظر میرسید. خودشم میگفت اهل دوست دختر و....نبوده.

و خیلی بهم توجه میکرد واقعا بهم رسیدگی میکرد.

حالا همونی که از سرش زیاد بودم و اصلا بهش نمیومد حتی بازی روانی بلد باشه، همووون بعد از یک هفته چت کردن امروز یهو بلاکم کرد و دیگه جواب پیام و تماسمو نداد.

واقعا شوکه شدم که چقد حرفه ای بوده و این خودش یه حرکت تاکسیکیه.

اصلا بهش نمیومد 😯

با پسر خدا هم بری تو رابطه بعد یه هفته ده روز یا سرد میشه یا اگر خیلی احمق باشه بلاک میکنه

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لاو بامبینگه اسمش.یعنی اولش طوری ابراز عشق میکنه که آدم حس میکنه از آسمون افتاده وسط زندگی یارو

منم دیدم داره اینکارو میکنه اس ام اس خدافظی فرستادمو شمارشو حذف کردم.

با پسر خدا هم بری تو رابطه بعد یه هفته ده روز یا سرد میشه یا اگر خیلی احمق باشه بلاک میکنه

تازه داشتیم حرف میزدیم، رفتاراش مثل رلا بود جوری که انگار میخواست رل بزنه.

کلا با پسرا یکم بیشتر چت میکنی تحویل میگیری فکر میکنن چه خبره!

اگه حرفه ای بود بعد چندسال دوستی ولت میکردخدا خیرشم بده زود خودشو نشون داده و رفته

اره واقعا.

ولی اگه حرفه ای نبود و هدفش بازی روانی نبود دلیلی نداشت بره

چون همه چی بینممون خوب بود ! و من واقعا ازش بهتر بودم.

یک هفته مشخص نمیکنه خوبی روچند روز اول همه خوبن!

اصلا نمیدونم چطور از این شوک در بیام چون واااااقعاااااا بهش نمیومد دوس دختر داشته باشه چه برسه که بلد باشه این بازیا رو !

اصلا نمیدونم چطور از این شوک در بیام چون واااااقعاااااا بهش نمیومد دوس دختر داشته باشه چه برسه که بل ...

فک کنم کم سن هستی و کم تجربه که انقد دچار شوک شدی،چون یه اتفاق کاملا طبیعیه این بعد یک طرف رفته باشه

طرف بعد ده سال ازدواج میفهمه طرفشو اشتباه شناخته این که چیزی نیست