2777
2789
عنوان

رتبه ی یک کنکور😍

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا ما ناراحت نیستیم که پدر مادرش چیکار کردن براش 

اونا که حسادت میکنن فک کنم دخترعمه ها و دختر عموها و دختر دایی ها و دخترخاله های آترینا هستن اومدن مجازی گله می کنن خخ

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
چرا امسال انقد به رتبه یک گیر دادین مگه کنکور سال های قبل از رتبه ۲ شروع می‌شده که امسال رتبه یک انق ...

چون رتبه یک امسال یک باهوش خوشتیپی بوده  

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

شده قضیه اینکه هرکی تبریک بگه و خوشحال باشه یعنی حسود نیست و خیلی شخصیت خوبی دارهاون دختر داره عشق م ...

دقیقاا😂😂

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️     ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️   زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜

توروخدا بس کنید چقد میگید آخه😫😫😫😫

آخه ذوق کرده بودم براش😍

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»

دقیقاا😂😂

😂منه کنکوری اینقدر درموردش بحث نمیکنم که کسایی بحث میکنن که کنکوری نبودن

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

چند قلو؟یکم قبل من ازش سه قلو آوردم

والا کاره 2 ، 3 تا نیست من ده قلو حاملم چرچیل جان🤰🤣

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️     ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️   زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜

بخدا اونا هم زحمت کشیدن انگار نه انگار هیچکی مصاحبه نمیکنه باهاشونیه جا خوندم نوشته بود جایی که بیشت ...

غزل بهرامی از کرمانشاه که نابینای کامله، رتبه ۱۲ منطقه ۳ کنکور انسانی امسال شد!🔥

دمش گرم واقعا👏❤️

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بخدا اونا هم زحمت کشیدن انگار نه انگار هیچکی مصاحبه نمیکنه باهاشونیه جا خوندم نوشته بود جایی که بیشت ...

دقیقا .

هرکی می پرسه رشتت چیه؟

میگم انسانی 

میگه عه تو که درست خیلی خوب بود رفتی انسانی؟

خاک تو سر هرکی اینجوری فکر میکنه

.. 

😂منه کنکوری اینقدر درموردش بحث نمیکنم که کسایی بحث میکنن که کنکوری نبودن

یاد همسایه های فضول افتادم که یکی رد میشد پچ پچ میکردن تا غروب😂😂