2777
2789
عنوان

کدوم لباس برای عروسی❓💃🏼

| مشاهده متن کامل بحث + 2010 بازدید | 166 پست
سلام میشه سوال منم جواب بدیمن صورتم جوش زیرپوستی و سرسیاه داره زیادم جوش میزنم چه محصولاتی استفاده ک ...

سلام عزیزم

روتین پایه که همه باید داشته باشن شوینده - ابرسان - ضدافتاب . 

اینا رو باید حاوی سالسیلیک بگیرید که جلوش جوش های سرسیاه و التهابی و … رو بگیره . 

و اگه درمان سریع تر میخوای یه ژل دیفرین یا یه سرم سالسیلیک اسید خیلی موثره . 

برندشون هم اگه خارجی میخواین لاین سنتلا و لاروش پوزای عالیه .

اگه اقتصادی میخواین شوینده و ابرسان نواکنه- ضدافتاب پیکسل- سرم ضدجوش ویتالیر . 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

برای اکنه چیکار کنم یه هفتس یه طرف صورتم پر شده و التهاب داره

روتین دارین عزیزم؟ 

باید حتما به پزشک مراجعه کنین تا منشا جوش ها پیدا بشه بعد براش درمان پیدا کنین. 

ژل دیفرین برای انواع اکنه عالیه و همه رو از بین میبره . 

ولی حتما ازمایش بدید تا منشا رو پیدا کنین . اکنه های التهابی بخاطر مشکلات اندام های درون بدن و هورومونی بوجود میان .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

روتین دارین عزیزم؟ باید حتما به پزشک مراجعه کنین تا منشا جوش ها پیدا بشه بعد براش درمان پیدا کنین. ژ ...

اره ولی دیگه میترسم انجام بدم میگم شاید از اوناست البته چندین ماهه دارم استفاده میکنم.

زل دیفرین هم برون ریزی داره 6 ماه دکتر میگفت بعد کلی دردسر داره باید شب بزنی و درست استفادهکنی بعد اتمام دوره پوستت خشک میشه باید محصولات پوست خشک بزنی.

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

سلام عزیزمروتین پایه که همه باید داشته باشن شوینده - ابرسان - ضدافتاب . اینا رو باید حاوی سالسیلیک ب ...

سلام عزیزم میشه یک ضدافتاب ضدلک خوب و قیمت مناسب معرفی کنید همینطور یک عطر باموی ملایم خنک که شیرین نباشه و بوی شیکی داشته باشه

سلام عزیزم

عطر لاگوست صورتی چطوره؟

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
سلام عزیزمعطر لاگوست صورتی چطوره؟

سلام قشنگم

برای پاییز و زمستون اصلا مناسب نیست 

برای تابستون عالیه چون طبعش خنکه . 

رایحه به شدت شیرین و ملوسی داره . 

حس خانومانه و شیک و رسمی نمیده برای اونایی که دوست دارن رایحه های دخترونه و شاد و تینیجری داشته باشن عالیه . 

خیلی رایحه جالبی داره ترکیبی از رایحه های میوه ای و گلی . 

رایحه هل و یاس و بنفشه اش خیلی بیشتر از بقیه نت ها حس میشه . 

ماندگاریش برای نصف روز اوکیه و پخش بوش هم نهایت تا ۲-۳ ساعته 

در کل عطر خوبیه فقط اگه ازش انتظار شیک و رسمی و خانومانه بودن دارین مناسب نیست .

سلام قشنگمبرای پاییز و زمستون اصلا مناسب نیست برای تابستون عالیه چون طبعش خنکه . رایحه به شدت شیرین ...

خیلی از توضیحات کاملت ممنونم عزیزم

بله جانم از عطر های سنگین و رسمی خوشم نمیاد در حال حاضر 

شیرینیش در چ حده اگ بخوای حالت مقایسه ای بگی؟

من این عطرارو میدونم ممنون میشم نسبت ب یکی از اینا برام مقایسه کنی

۲۱۲س.کسی

اکلت 

مای وی

مون پاریس 

گران بالو

آریانا گراند

من از شیرینی مون پاریس اصلا خوشم نمیاد، اگ نسبت ب این شیرین تره پس بیخیالش شم

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
خیلی از توضیحات کاملت ممنونم عزیزمبله جانم از عطر های سنگین و رسمی خوشم نمیاد در حال حاضر شیرینیش در ...

فدات عزیزم❤️

از لحاظ نت ها و رایحه بیشتر به مون پاریس شبیه هست ولی مون پاریس خیلی شیرین تره . 

البته لاگوست به ۲۱۲ هم شبیه هست ولی حتی شیرینیش از ۲۱۲ کمتره . و البته لاگوست رایحه میوه ای تری داره .

یک مدل ساده عروسکی بنظرم بهتر از پارچه های شلوغ و ژانکارد

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

فدات عزیزم❤️از لحاظ نت ها و رایحه بیشتر به مون پاریس شبیه هست ولی مون پاریس خیلی شیرین تره . البته ل ...

کلی مممنونم ازت مهربون😍😍😍عالی بود توضیحاتت😍💖

سلام گلم خوبی؟ عزیزم چه مارک کانتوری خوبه؟ کانتور شون خوبه؟ اگر اره برای پوست گندمی روشن کدوم شمارشو ...

سلام قشنگم 🩷

کانتور گلدن رز - کانتور فلورمار 

اره شون هم خوبه ولی رنگ بندی کانتور نداره فقط کد ۲۰ داره که تقریبا برای هر رنگ پوستی به جز پوست های سبزه و تیره میشه استفاده کرد . 

گلدن رز هم شبیه شون هست ولی رنگ بندی داره و رنگ‌شماره ۲ برای پوست های گندمی مناسبه .

سلام قشنگم 🩷کانتور گلدن رز - کانتور فلورمار اره شون هم خوبه ولی رنگ بندی کانتور نداره فقط کد ۲۰ دار ...

ممنونم ازت گلم ♥️♥️❤️

خداوند بهترین ها را سر راهم قرار میده 🌿چونکه من لایق بهترین ها هستم 💜
سلام قشنگم مرسی❤️❤️کانسیلر لورال - یورنپودرفیکس فلورمار

مرسیی عزیزم

ببخشید دیر جوابتو میدم دیر به دیر میام سایت 

یه سوال دیگه 

اسپری ضد حرارتی برای مو چی خوبه؟

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻