2777
2789

من تو این شرایط استغفار امام صادق رو برداشتم 

و بنظرم چیزی بهتر از اون نیست 

هدیه من به همه نی نی سایتی های عزیز نماز کن فیکون حضرت عباس هست اگر از هممممه جا ناامید شدی و دیگه خسته و بریده شدی  یک ساعت وقت بزار و این نماز رو بخون به شرطی که برای من هم سر نمازت دعا کنی ...دو رکعت نماز می‌خونی مثل نماز صبح به نیت نماز کن فیکون حضرت عباس در رکعت اول بعد از حمد ،بجای سوره توحید ،از اول تا پایان آیه ۹۳  سوره انعام رو بخون....در رکعت دوم هم بعد از حمد بجای توحید ،  از ابتدای آیه ۹۴  بخون تا آخر سوره و ادامه نماز...در پایان هم هزار صلوات بفرست....این نماز رو نشسته و از روی قرآن میتونید بخونید ...حاجت من کربلاست ازت التماس دعا دارم رفیق .....حاجت روا باشید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۰۰۱یا ودود

۱۰۰۱یا عزیز

شب جمعه بدون حرف زدن یا خوردن چیزی رو به قبله با بدن پاک وضو گرفته پشت هم شب جمعه ۴۰مرتبه سوره ضحی رو ب نیت اشتی بخون

شب جمعن بدون حرف زدن یا خوردن چیزی رو به قبله با بدن پاک وضو گرفته ۱۴بار نادعلی صدتا صلوات ب نیت اشتی بگو بعد ب عکسش فوت کن

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S