2777
2789

ما مهمونی بودیم الان داریم میریم ی مهمونی دیگه امروز دوتا مهمونی قراره بریم 

من سوهان ناخن نیاوردم اینجا چیزی نیست که بخوام ناخن هام تمیز کنم باهاش از خلال دندون هم استفاده کردم ولی نشد و هم اینکه زخم شد انگشتم چیکار کنم ؟زشته با این ناخن ها برم لاک هم ندارم بزنم روش معلوم نشه ناخن خودمه، خیلی هم بلند شده سخته راهکاری دارین برای تمیز کردنش از مایع و کف هم استفاده کردم دستم قشنگ با اون یکی ناخن هام زیرش تمیز کنم ولی خیلی تمیز نشده نهار غذا رو با دست به بچم دادم قاشق کوچیک نداشتن برای همین اینجوری شده

میشه لطفا برای حاجت روایی من دعاکنید م😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناخن گیرم همراهت نیست؟اگه دستت زرد شده میگن چسب رازی بزنین روی ناخن و بعد بکنین

نمیخوام کوتاهش کنم ۵ ماه طول کشیده خیلی همیشه مرطب و تمیز میکنم بهش روغن بادام میزنم خیلی حیف میشه کوتاه کنم

ناخن گیر دارن صاحب خونه از این هایی که بشه زیر ناخن هامو تمیزمیکنه نداره

زیر ناخن هامه برنج سبزی همچی

اون میکروب هایی ک با چشمت میبینی هزار برابرش تو معده بچته به خودت رحم نمیکنی به طفل رحم کن 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
کاش با اون ناخونا غذا نمیدادی به بچه ناخن بلند فقط با فرچه تمیز میشه مسواکم اگه داری میشه

اخه زیر ناخن هامه نمیدونم باید دستکش دستم می‌کردم البته بچه‌ی خودم نبود بچه ی خواهرمه

اخه زیر ناخن هامه نمیدونم باید دستکش دستم می‌کردم البته بچه‌ی خودم نبود بچه ی خواهرمه

چ فرقی داره چون بچه خواهرته میکروب بخوره😂

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید