2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون طلاق داده

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 55 پست
بچه ام خیلی مظلومه و بهم وابسته هستاگر بعدا نسبت بهم بی وفا بشه اشکال نداره اما الان جونمه😔

خب پس ی کاری کن

ضعف نشون نده اصلا

بگو بچه نمیخوام

اگ برا بچت گریه زاری کتی مطمئن باش برا اذیت کردن بهت نمیده 

فقط بگو مال خودت

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

خب پس ی کاری کنضعف نشون نده اصلابگو بچه نمیخواماگ برا بچت گریه زاری کتی مطمئن باش برا اذیت کردن بهت ...

آره باید حفظ ظاهر کنم 

چاره دیگه ای ندارم مگر معجزه بشه برام

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزمم🥺نگران نباش خدا کمکت میکنه ازش بخواه از جایی که فکرشم نکنی ..کامنتتو تو ی تاپیک خوندم که گفته بودی هنوز شوهرتو از ته دل دوسداری 🙄یکم عزت نفس داشته باش ی نر هرزه بیشعور بی ذات چه ارزشی داره که اینجوری میگی گند زده به زندگیت میگی دوسش داری😐

همش ۲۴ سالمه ولی انگار از الان پیر شدم😭

اصلا غصه نخور

به خدا توکل کن

اصلا خونه رو ترک نکن ، اصلا زیر بار طلاق توافقی نرو، به قاضی بگو من اصلا قصد طلاق ندارم من بچه دارم،

بگو حالا که میخواد یه طرفه طلاق بده تمام نفقه و اجرت المثل و حتی هزینه هایی که تو مراسم های عقد یا عروسی انجام دادید رو باید بده‌.

با همسرت با صدای آرام و با احترام صحبت کن.

بهش بگو دلم نمی‌خواد بعداً تو مدرسه دانشگاه همسایه فامیل بچم رو مسخره کنن که بچه طلاقه...

به شوهرت بگو زندگی امون رو بساز و درستش کن نه اینکه صورت مسئله رو پاک کنی و بخوای آینده بچه رو با طلاق تباه کنی

...(در برابر حوادث سخت زندگى) از صبر و نماز کمک بگیرید، همانا خداوند با صابران است (۱۵۳ بقره)