2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون طلاق داده

906 بازدید | 55 پست

اگر دوست دارید تعریف کنید

ما خیلی مشکل داشتیم اون همش دنبال دختربازی و دور دور و چت با دخترا بود خیلی هیز بود یعنی من زندگیم شده بود اشک و غصه و غم و جرو بحث که این کیه باهاش چت کردی و اینا

هی بهم میگفت دوست ندارم من اومدم خواستگاری یه موز بردارم و فکر نمیکردم تو جوابت مثبت باشه مامانم به زور زن گرفت برام من دختر مو بورِ اسکینی فلان دوست داشتم هی آزارم میداد

ازش خسته و سرد شده بودم همیشه دلم میخواست ترکش کنم ولی به بچه ام فکر میکردم میگفت بیخیال همین که پیش بچم باشم برام کافیه یجوری میگذرونم

اما حالا خودش دادخواست داده و هیچی هم نداره به نامش و اعسار زده برای هرچیزی که محکوم شده

این وسط من میمونم و همه مشکلاتی که در آینده قراره سرم بیاد ، باید درس بخونم باید کار کنم مستقل شم باید بچمو بزرگ کنم البته تا ۲ سال دیگه حضانتش با من بعدش ازم جدا شه نمیدونم چه خاکی به سرم بریزم😭💔

و اینکه چون مهریه ام رو نمیده خونه نمیتونم بگیرم باید برم خونه بابا که اونها هم همچین مایل نیستن .

خدایاااا چه غلطی بکنم ؟؟؟؟😔

خیلی حالم بده دلم میخواد با بچن وقت بگذرونم یهو بغضم میگیرههه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ماهی به زور و منت ۱ تومن برام میریختالان نفقه ایام عده که ۳ ماه هست گفتن ماهی ۶ تومن باید بده اونم ا ...

چقد گداست

خرج بچه رو که باید بده

قانون چقد بی در و پیکره پول نداشت غلط میکرد بچه تولید میکرد

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

چقد گداستخرج بچه رو که باید بدهقانون چقد بی در و پیکره پول نداشت غلط میکرد بچه تولید میکرد

خرج نمیکنه از قصد 

که وقتی حضانت بچه با اون شد براش خرج کنه بگه خودم بهت بهتر میرسم تا مامانت

خرج نمیکنه از قصد که وقتی حضانت بچه با اون شد براش خرج کنه بگه خودم بهت بهتر میرسم تا مامانت

بچه رو بده ببره

گریه نکن 

بچه پیش پدرش جاش بهتره 

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰