2777
2789

مجازی و از راه دور داشته خونواده ی دختره میخواستن بزور شوهرش بدن اونم به پسره این موضوع رو میگه و حال جفتشون بد میشه

برا اینکه پسر رو از دست نده برای ترسوندن خونوادش خودکشی میکنه و زنده میمونه ولی یه چند روزی نمیتونه به پسره پیام بده

پسره چون مشکل قلبی داشته و استرس براش مثل سم بوده فک میکنه دختر رو شوهر دادن و ازش خبری نیست متاسفانه از حجم فشار و نگرانی پسره جونشو از دست

میده...

خیلی بیشتر مواظب عزیزاتون باشین💔

‏من تو زندگی هیچکس دائمی نیستم اما بهترین آدم موقتیم که میتونی ببینی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری اون خانواده دختر شون رو بدن به یه پسر 17ساله 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

حالا اگه خانواده هام قبول میکردن 

همینجا تاپیک میراشتید نه به کودک همسری‌....

خانواده های بدبخت چکار کنن از دست بچه های امروزی که از شیرخوارگی شروع میکنن به عشق و عاشقی خودکشی و مسخره بازی

حالا اگه خانواده هام قبول میکردن همینجا تاپیک میراشتید نه به کودک همسری‌....خانواده های بدبخت چکار ک ...

حقققققققق 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

چیکار کنیم به پسر ۱۷ سالمون بگیم برو ازدواج کن که دختر مردم خودکشی نکنه

بعدشم من سرچ کردم صرفا یه پسر ۱۷ساله زنجانی بخاطر نقشه قتل سریالی در زنجان مرده متاسفانه که اونم ربطی به این قضیه ندارخ