یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اما بیایید قبول کنیم ادمای پولدار همیشه بی عرضه ترن
این دختر از نظر مالی حتی یک دلیل هم نداشته برای کنکور دادن اما داده اونم رتبه اول اورده
پس این فقط نشون دهنده تلاش و اراده س
میدونی چرا ورزش میکنم ؟ چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی... نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش .... و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
سال کنکورش که رفته مسافرت های خارجی من دورترین جایی که رفتم روستامون بوده با فاصله ۲۰ کیلومتر
تو همین یک روز کلی موسسه معرفی کرده و کلی هم معلم و... همزمان فیلم ها و کلاس های چند معلم برای هر درس رو میدیده و شرکت میکرده و چندتا ازمون شرکت کرده و... غیرقابل باوره برا من من یه فیلم میدیدم نصف روزم میرفت
این که مسافرت بوده چطوری میخونده و ازمون میداده خدا داند
میشه بگید فقط همین ی دختر پولدار تو ایران هست؟ خیلی از این پولدارترم داریم که که ذره ای درس براشون اهمیت نداره بله پول 10 درصد راه رو میرع 90 درصدش تلاش خوده آدمه
الماس فقط یه تیکه ذغال سنگه که تونسته زیرفشار دووم بیاره💎💎