2777
2789

به بچه دوسال فوش یاد میده رفتم براشون لواش بخرم دخترم پیششون بود ۲ سالشه به بچه یاد دادن هر چی میگم میگه بیااااا👍 دستشم اینطوری میکنه بهش میگم خجالت نمیکشه ۵۰ سالته هنو یاد نگرفتی به بچه این‌چیزها رو یاد نمیدن  بهش برخورده قهره😐 سر صبی ریده شد به عصابم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرشوهر من که ۸۰سالشه و یاد نگرفته .ببینی چه چیزایی میگه و چجور رفتار میکنه به مادرت امیدوار میشی

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
مادرشوهر من که ۸۰سالشه و یاد نگرفته .ببینی چه چیزایی میگه و چجور رفتار میکنه به مادرت امیدوار میشی

من مادر شوهرم اینا اصلا از اینکارا نمیکنن فوشم نمیدن بدشون میاد به جاش ننه و خواهرم یاد میدن اینی که گفتم خوبشه بدترشم یاد دادن

من مادر شوهرم اینا اصلا از اینکارا نمیکنن فوشم نمیدن بدشون میاد به جاش ننه و خواهرم یاد میدن اینی که ...

گفتنی ام نمیشه که ، فقط چاره اش اینه بچه بزرگ شه خودش عقلش بکشه .الان دخترم۶سالش شده یکم راحت شدم

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین