2777
2789

عمیقا دلسرد شدم ازش

قبل بچه اولویتش برا تمام تصصمیم گیریا من بودم

حامیه من بود منو حمایت میکرد

کسی جرئت نداشت بهم بگه بالا چشت ابروئه

الان با خانوادش تیم شدن انگار من نیستم

برا بچه میخواست طلا بخره

ب خواهرش گفته برو قیمت کن 

با خواهر مادرش تصمیم گرفتن برا دخترم چی بگیرن

انگار من نبودم ک ی سوال بپرسه

نمیتونم مثل قبل دوسش داشته باشم چون ادم قبل نیس

انگار با بچه دار شدن دیگه خرش از پل گذشته

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

این همه دردو تحمل کن 

هنوز کابوس سزارین میبینم

از خودت بگذر

بچه داری کن اخرش هم این بشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چن وقته زایمان کردی؟ مردا زن رو سرپا دوس دارن این ذات خرابشونه ک براشون مهم نیس تو بچشونو زاییده باشی یا بابت چیز دیگه ای فعلا کسالت داشته باشی. تا وقتی ک کامل سرپا نشدی حسابت نمیکنن. چاره دیگه ای نداری بجز اینکه زودتر ب خودت بیای

و خدایی که به شدت کافیست...💚🌱
چن وقته زایمان کردی؟ مردا زن رو سرپا دوس دارن این ذات خرابشونه ک براشون مهم نیس تو بچشونو زاییده باش ...

من کلا سرپا بودم

۳ روز خوابیدم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعضی از آقایون همینن انگار بچه ک میاد زیر و رو میشن نمیدونم چرا

مادرم میگه دیگه خیالشون راحت میشه ک از دستت نمیدن

میگن هر چی هم بشه بخاطر بچه میسوزه و میسازه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شوهر منم هدیه زایمان منو با خواهراش رفته بود خریده بود

اوایل چون با دید  بد نگاه میکردم خوشم نمیومد میگفتم چرا با خودم نرفت یا خودش تنها نرفت بگیره

بعدا دیدم من حساسم اون چون دوست داشته چیز خوب بگیره و از سلیقه خودش مطمئن نبوده اینکارو کرده

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
اتاق خوابتو پرررررنگ کنبعضی از زوجین دقیقا این موقعه ها که بچه به دنیا میاد دعوا بینشون پیش میاد ... ...

نمیتونم

فعلا نمیدونم بشه رابطه داشت یا نه

۲۰ روزه زایمان کردم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40